Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pályakezdőként jó fizetésnek...

Pályakezdőként jó fizetésnek számít nettó 380 ezer Ft-os fizetés Budapesten?

Figyelt kérdés

2021. szept. 29. 17:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
#10 arra gondoltal mar, hogy a diplomak halomazasa helyett csinalj egy olyat, amivel normalisan lehet keresni?
2021. dec. 24. 13:16
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
"Halmozása"? Ez nem "halmozás", itt fejlődésről van szó, megmászom azokat a lépcsőket, hogy hivatalosan is családpszichológus legyek. Ez az álmom, a hivatásom és ennyi. Egyetlen szóval nem mondta senki sem, hogy én nem élek jól, úgy ahogy szeretnék azzal a fizetéssel amit kapok. Sőt, a folyamatban lévő és az ezt megelőző diplomámhoz szükségem volt "papíronként" 1 millió forint feletti összegre amit gond nélkül félre tudtam tenni, ugyanúgy, mint mikor kocsira, házra, vagy épp a felújításra tettem. Nem értem, mi a problémád :)
2021. dec. 24. 13:47
 13/14 anonim ***** válasza:
8%

#12 nincs semmi problemam, csak erdeklodtem, hogy nem-e gondoltal arra, hogy 4 diplomaval es 25 ev tapasztalattal ne annyit keress, mint pl. egy 22 eves egyetemrol kilepo palyakezdo informatikus.

Egy egyszeru kerdes volt, mibol gondolod, hogy barmi problemam van?

2021. dec. 24. 14:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Hozzászoktam, hogy ezen az oldalon nagy részben "beszólásnak" szánnak mindent, ezesetben bocsánat, örülök, hogy te nem! :)
2021. dec. 24. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!