Pályakezdőként jó fizetésnek számít nettó 380 ezer Ft-os fizetés Budapesten?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 17:55
11/14 anonim válasza:
#10 arra gondoltal mar, hogy a diplomak halomazasa helyett csinalj egy olyat, amivel normalisan lehet keresni?
12/14 anonim válasza:
"Halmozása"? Ez nem "halmozás", itt fejlődésről van szó, megmászom azokat a lépcsőket, hogy hivatalosan is családpszichológus legyek. Ez az álmom, a hivatásom és ennyi. Egyetlen szóval nem mondta senki sem, hogy én nem élek jól, úgy ahogy szeretnék azzal a fizetéssel amit kapok. Sőt, a folyamatban lévő és az ezt megelőző diplomámhoz szükségem volt "papíronként" 1 millió forint feletti összegre amit gond nélkül félre tudtam tenni, ugyanúgy, mint mikor kocsira, házra, vagy épp a felújításra tettem. Nem értem, mi a problémád :)
13/14 anonim válasza:
#12 nincs semmi problemam, csak erdeklodtem, hogy nem-e gondoltal arra, hogy 4 diplomaval es 25 ev tapasztalattal ne annyit keress, mint pl. egy 22 eves egyetemrol kilepo palyakezdo informatikus.
Egy egyszeru kerdes volt, mibol gondolod, hogy barmi problemam van?
14/14 anonim válasza:
Hozzászoktam, hogy ezen az oldalon nagy részben "beszólásnak" szánnak mindent, ezesetben bocsánat, örülök, hogy te nem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!