Gépkezelők! Hogy tudtatok pályakezdőként elhelyezkedni?
Targoncás teljesen más. Nekem arra nincs képesítésem.
Nekem az OKJ 32 582 02 van meg Építő- és anyagmozgató gép kezelője
(EMELŐGÉPKEZELŐ – kivéve targonca). Toronydarun szerettem volna dolgozni.
Az az igazság, hogy mindenki a seggén ülve szeretne dolgozni, ezért az ilyen munkák általában azok kiváltsága, akik magasabb pozícióban vannak. Sajnos az ilyen munkakörért meg kell dolgozni.
Arany élet lenne, ha a középsuli után bárkiből gépkezelő lehetne, ezt csinálná mindenki... Beülne a meleg kabinba és huzogatná a karokat, tök happy dolog.
Gondolom életedbe nem voltál ilyen gépnek a közelébe sem.
Néz csak utána milyen munka is ez valójában. Milyen precízen és kimérten kell dolgozni. Akár egy Bobcattel, Markológéppel vagy egy 70 m-es toronydaruval.Ezt a húzogatod a karokat és neked könnyű dumát azok az idióták szokták hangoztatni akik szerint a kamionsofőrök is csak vezetnek és semmi mást nem csinálnak, milyen arany életük van. Emberek rohangálnak körülötted, plusz ezek a gépek több százezer eurós vagy akár millió eurós tételek.
Ezt a magasabb pozíciós dolgot nem igazán értem. Mire gondolsz? Valaki az irodából vagy egy csoportvezetői pozícióból majd beül a gépbe?
Ez meg lemaradt:
Kíváncsi lennék, hogy milyen magasabb pozíciókra gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!