Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi esélyem van fiatal...

Mennyi esélyem van fiatal pályakezdő villanyszerelőként(ókájés) egy német vagy osztrák céghez kerülni?

Figyelt kérdés
Azt se bánnám ha az elején csak segédmunkás lennék, és idővel tanulnék jobban bele a szakmába és a nyelvbe.(tanultam 8 évig németül, de sokat kopott) Vannak ilyen cégek ahol fiatalokra (akár külföldiekre) építenek? Nyilván a fizetési igényem is kezdetben ehhez mérten lenne. Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. szept. 26. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Értékelhető nyelvtudás nélkül nem sok esélyed van hogy felvegyenek direktbe, max ha van valami ismerettség.

Tudom hogy nem népszerű és elveszik a fizetésből a sápjukat, de szerintem egy magyar munkaerőközvetítőn keresztül könnyebb dolgod lenne.

2021. szept. 26. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semennyi, az a képzés lószart nem ér

(Még mielőtt belém kötne valaki, 2 hete vizsgáztam le belőle)

2021. szept. 26. 22:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem ér semmit, ezért szeretnék tanulni és tapasztalatot gyűjteni.
2021. szept. 27. 06:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze, van hiány rendesen
2021. szept. 27. 07:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valaki tud konkrét cégről és van elérhetőség az ne tartsa magában!:)
2021. szept. 27. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!