Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Új lehetséges munkahely...

Új lehetséges munkahely miatti para. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy próbanapon voltam, hétfőn is megyek. Azt mondták, próbanapok alatt nem kell kasszáznom, de utána majd igen és elég erős félsz van bennem emiatt. Még azon is gondolkozom, visszamondom a hétfői után a "jelentkezést", hogy mégse szeretném és keresek más helyet, ahol nem kellene pénzt kezelnem. Elég hullámzó a kedvem miatta, néha úgy vagyok, hogy nehogy már ez kifogjon rajtam, rengetegen csinálják. Aztán meg eszembe jut következő percben és nagyon ideges vagyok. Ráadásul egy másik próbás csaj is ott lesz velem hétfőn.. Szerintetek mit tegyek? Ti mit tennétek?

2021. szept. 25. 22:33
A kérdező szavazást indított:
maradnék itt
keresnék másik helyet
11 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg. Most őszintén, mit veszíthetsz? Maximum majd keresel mást. És akkor sem dől össze a világ ha így lesz. Csak egy munkahely.
2021. szept. 25. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg nem agysebészet, szerintem ezt engedd el, mint parát.
2021. szept. 26. 00:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is elengedném.
2021. szept. 26. 00:42
 4/9 anonim ***** válasza:
46%

Alapból, jogilag nem lehet olyan, hogy próbanap. Azért van a 3 hónapos próbaidő.

Ócska hely, keress mást.

2021. szept. 26. 06:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Miert felsz a penztol?

Adnak x osszeget, te meg beutod s kasszába, kiirja pontosan mennyit kell visszaadni.

2021. szept. 26. 06:58
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
Hihetetlen, hogy még mindig bedőlnek az emberek a próbanapos hülyítésnek, keress más helyet
2021. szept. 26. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom, milyen cég, de annál jobbat nem tudok elképzelni amikor te kezeled a bevételt. Raktárosként amit lenyúlsz még el is kell passzolnod valahogy, előtte pedig tárolni valahol, míg kasszában csak zsebre rakod a pénzt miután kiagyaltad, hogy lehet kijátszani az informatikai rendszert, hogy ne bukjon ki a hiány.
2021. szept. 26. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam próbanapon kereskedelemben és ráadásul csináltam is kezdésnek 10000 forint minuszt (rosszul adtam vissza), amit rögtön vissza kellett pótolni saját zsebből.

Kérdező, ha ennyire viszolyogsz a pénzkezeléstől/számolástól, akkor lehet, hogy nem ez lesz a te utad. Mindenesetre ha te úgy érzed, hogy tudsz számolni és csak alapvető stressz van benned, akkor nyomjad, viszont arra készülj, hogyha minuszos lesz a kassza a nap végére, akkor neked/nektek kellesz visszapótolni a hiányt.

2021. szept. 26. 12:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Amiatt van bennem bizonytalanság, hogy más is lesz ott rajtam kívül, aki próbázik. Ez valamiért zavar. Meg a szombatok árucserés napok, mondta is az üzletvezető, hogy aznap mindenki kellene, de én levelezős diák vagyok, a szombatok nekem sulis napok.

Mindenesetre, ezt holnap átbeszélem bent és majd hozunk egy döntést.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek!:)

2021. szept. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!