Új lehetséges munkahely miatti para. Mit tegyek?
Alapból, jogilag nem lehet olyan, hogy próbanap. Azért van a 3 hónapos próbaidő.
Ócska hely, keress mást.
Miert felsz a penztol?
Adnak x osszeget, te meg beutod s kasszába, kiirja pontosan mennyit kell visszaadni.
Én voltam próbanapon kereskedelemben és ráadásul csináltam is kezdésnek 10000 forint minuszt (rosszul adtam vissza), amit rögtön vissza kellett pótolni saját zsebből.
Kérdező, ha ennyire viszolyogsz a pénzkezeléstől/számolástól, akkor lehet, hogy nem ez lesz a te utad. Mindenesetre ha te úgy érzed, hogy tudsz számolni és csak alapvető stressz van benned, akkor nyomjad, viszont arra készülj, hogyha minuszos lesz a kassza a nap végére, akkor neked/nektek kellesz visszapótolni a hiányt.
Köszönöm szépen a válaszokat! Amiatt van bennem bizonytalanság, hogy más is lesz ott rajtam kívül, aki próbázik. Ez valamiért zavar. Meg a szombatok árucserés napok, mondta is az üzletvezető, hogy aznap mindenki kellene, de én levelezős diák vagyok, a szombatok nekem sulis napok.
Mindenesetre, ezt holnap átbeszélem bent és majd hozunk egy döntést.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!