Szerintetek mennyi ideig váratja egy cég a válasszal a jelentkezőt egy álláshirdetés jelentkezése után?
Attól függ, hol áll a jelentkezés.
Ha egy pozícióra beadtad a CV-d, és nem kerestek, én úgy gondolom, hogy 2-3 hét után már nemigen fognak, de vannak kivételek, volt ahonnan majdnem 6 hónap múlva hívtak föl, hogy érdekel-e még a cég.
Ha már zajlik az interjú folyamat, 1-1 kör között szerintem 1 hónapnál hosszan időnek nem igen illik eltelnie, inkább 2-3 hét, és illik a cég részéről választ adni, de itt már szerintem nyugodtan lehet zargatni a HR-es kollégát.
Másmilyen, extrém, személyes példa. Speciális diplomás szaktudásom van.
Május 12-én kaptam egy linkeden üzit, hogy érdekel-e a cég. Őszinte leszek, az álomvállalatom volt, írtam hogy persze. Összesen, a hosszabb elő szűrű telefonbeszélgetéseket is összeadva 5 interjún vagyok túl, még nem kaptam ajánlatot, de egy emailt már igen a leendő főnöktől, hogy türelmet kér, készítik az ajánlatot. Ez kb 150 nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!