Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tapasztalataitok szerint...

Tapasztalataitok szerint mennyire releváns (a cég szempontjából a kiválasztás során), hogy a cégtől a jelentkező aktuálisan milyen messze lakik?

Figyelt kérdés

2018. júl. 28. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tisztázod rendesen, akkor simán diszkriminálnak miatta. Én például eredetileg vidéki vagyok, amin mindig húzzák a szájuk interjún, de utána meg megnyugodnak mikor mondom, hogy Pesten amúgy albérletben vagyok...
2018. júl. 28. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha pl. 50+ km-re laksz, akkor jogosan merülhet fel a kérdés, hogy hogy tervezel bejárni, mit fogsz csinálni hóviharban, meg ha be is vállalod, hogy napi 4 órát ingázz, mikor fogod megunni és fogsz felmondani emiatt...
2018. júl. 28. 16:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Odébb költöznék az állás miatt, de az a gondom, hogy ha nem hívnak emiatt be, akkor ezt elég nehezem közlöm velük.

2018. júl. 28. 16:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Te valahogy ezt beleírod az önéletrajzba?

2018. júl. 28. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudnák hol laksz? Én nem írom bele, bár Budapest szóval nem lenne gond. Csak minek, de tényleg? Normális munkahelyen nem foglalkozik senki azzal hol laksz. Nálunk dolgoznak akik Győrből, Tatabányárol vagy épp a Mátra környékéről járnak be. Én csak Budapesten belul utazom, bár az se kevés, 40-60 perc forgalomtól függően.
2018. júl. 28. 17:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Van hely, ahol kérik a pályázati rendszerben.

Azzal én is tisztában vagyok, hogy több esetben gyorsabb pl vonattal egy másik településről az állomás közelében lévő céghez bejutni, mint városon belül közlekedni, de eddigi tapasztalataim szerint a Hr annyira nincs ezzel tisztában.

Épp ezért írtam ki a kérdést, hogy mások tapasztalatait, illetve esetleges megoldásairól kapjak infót.

2018. júl. 28. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!