Van itt olyan, aki nagyooon felt a kasszazastol?
Figyelt kérdés
Eloszor fogok kereskedelemben dolgozni. Szoval, meg eletemben nem kasszaztam, viszont nagyon stresszelek tole. Mas is volt ezzel igy? Tenyleg nem kell tole felni? Mert mindenki azt mondja, hogy az a legkonnyebb...2021. szept. 21. 21:43
1/5 anonim válasza:
Őőő... Miért félsz? Harapni nem harap, ha meg hibázol, van lehetőség korrigálni.
2/5 anonim válasza:
Én is féltem, sőt, félek a kasszázástól, viszont én azért, mert enyhén diszkalkuliás vagyok és alapvető matematikai feladatoktól "élesben" leblokkol az agyam. Értelemszerűen mikor ez kibukott nem is néztem utána olyan állás iránt, ahol kasszázni kell.
De ha nincs ilyened és csak parázol, akkor idővel úgyis beleszoksz.
3/5 anonim válasza:
Nekem biztos megállna a szívem. Mondjuk nekem az emberk miatt, teljesen antiszoc vagyok, magával a számolással és a kassza kezelésével nem lenne baj. Recepció, ügyfélszolgálat stb. sem lenne könnyebb nekem.
4/5 anonim válasza:
Én csak a kasszás Erzsitől féltem.
5/5 anonim válasza:
Nekem tetszett, pedig előtte csak irodában dolgoztam, de gyed mellett hétvégén eljártam boltba anno, nem volt gáz, a visszadásra figyelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!