Hogy keressek ra, hogy biztosan kiadjon kezi csomagolo vagy irodai munkat tapasztalat nelkul? Ok h beirom a keresobe, de mik a kulcsszavak, beirom de alig akad olyan ami tapasztalat nelkuli
Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 18:14
1/9 A kérdező kommentje:
Talalik de nem sokat
2021. szept. 17. 18:14
2/9 A kérdező kommentje:
Segitsetek, mielobb szeretnek megkonnyebbulni es nincs tamaszom
2021. szept. 17. 18:30
3/9 A kérdező kommentje:
Jo szavakkal is lehet segiteni, nagyon feszito erzes h nincs melo
2021. szept. 17. 18:31
4/9 anonim válasza:
Menj el sorra, legalabb amig talalsz mast es nem fogsz ezen ragodni annyira
5/9 Fsms válasza:
6/9 anonim válasza:
Irodai munkát tapasztalat nélkül nehéz találni, mivel nyilván mindenki azt akar, és a tapasztalattal rendelkezők előnyt élveznek.
7/9 anonim válasza:
Nemrég irodai asszisztenst kerestem (számítógépes munkára), akinek nem volt tapasztalata, az abszolút nem tudta, mit kell csinálni - a jelentkezők többsége még gépelni sem tudott... nem is értem, mit hittek?!
8/9 A kérdező kommentje:
En nagyon jol tudok gepelni es dolgoztam mar irodaban szamitogeppel is. (Rovid ideig)
2021. szept. 18. 14:25
9/9 anonim válasza:
7-es vagyok.
És hol laksz? Az iroda Vácon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!