Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Big4 céghez megéri jelentkezni...

Big4 céghez megéri jelentkezni pályakezdőnek 30 évesen?

Figyelt kérdés
Sajnos elég későn jöttem rá,hogy mivel szeretnék foglalkozni. Kb 30 éves koromra lesz meg a diplomám. Első körben Big4 céghez mennék dolgozni, főleg tapasztalatszerzes céljából. Azon gondolkozom, hogy nem indulok-e hátránnyal a huszonéves frissdiplomasokkal szemben, nem leszek túl "öreg"?
2021. szept. 16. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért 30 egyáltalán nem sok, aki mester után megy oda, minimum 24, de inkább 25-26 éves. Szakmai tapasztalatban (pláne Big4-ban) sok 5 év, de amúgy meg nem. Ha nem zavar, hogy a "főnököd" veled egykorú lesz, szerintem nem baj egyáltalán.

Ami 30 Évesen egyedül zavarna, hogy a big4 nem fizet olyan jól, sőt, ha jól tudom, multis átlag alatt fizet, és 30 évesen már lehet számítana az a plusz mínusz havi 50-100k.

Sok sikert!

2021. szept. 16. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én EY-nál voltam interjún. Fel is vettek volna, de a fizetés gyászos volt ezért elutasítottam. Máshol 200-al többet fogadtam el.

Illetve az is elég negatív, hogy csak manager szinttől van parkoló, így ha be kell menni akkor vagy fizetem a parkolást az egész napra (ha találok parkolót) vagy tömegközlekedek, aki nyáron ing-öltöny viselet mellett elég kellemetlen tud lenni a klíma nélküli járműveken.

2021. szept. 16. 18:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A Big4 cégeken kívül más is érdekel, de tapasztalat nélkül, vagyis azzal a minimálissal ami nekem van nem tudom mit lenne még érdemes pályázni. Mivel pályakezdőként ahol jobbak a fizetési lehetőségek, oda nem tudom hogy felvennének-e, gondolom nem véletlenül írják bele a hirdetésbe, hogy 3-5 év tapasztalat. Tudnátok esetleg ötleteket adni, hogy milyen irányba érdemes még keresgélnem? Főleg az audit érdekel, illetve könyvelés jöhet még szoba.
2021. szept. 16. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:
30%
Miert ne erne meg jelentkezni ha oda akarsz menni? Ingyen van, ha nem akarnak akkor majd nem vesznek fel.
2021. szept. 16. 19:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy nem érné meg, de nyilván ha máshol többet fizetnek és nem rosszabb a munka, akkor nem ragaszkodom a Big4-okhoz.
2021. szept. 16. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért 30, még nem az az életkor amire ferde szemmel néznek. Ha egyébként ügyes vagy, menni fog. Hajrá!
2021. szept. 16. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!