Mi egy "általános irodai adminisztrátor" feladata? Megéri pályakezdőként jelentkezni annak?
Kvt foz
Viccet felre teve, ceg fuggo, kis cegeknel ha gond van asztallal szekkel stb akkor o rendezi hogy uj keruljon, ha elfogy a kv rendel, stb. Azokra a melokra gondolj ami ahhoz kotheto hogy az iroda mukodeset biztositja.
Az első munkahelyemen adminisztrátor/adatrögzítő voltam. Konkrétan adatokat kellett ellenőrizni és/vagy javítani full manuálisan. A másodikon is olyasmi voltam, ott is volt adatok javítgatása, ott már kellett pici Excel-tudás, ezen kívül email-ezni kellett és munkaeszközöket kiadni.
Első helyen 5-6 fős, második helyen 2 fős csapatban.
Később már informatikusként olyan alkalmazást üzemeltettem, amibe a cég munkatársai adatokat vittek fel voltaképp. Üzleti folyamatkezelő dobozos szoftver volt, belső és külső levelezést, adatok kezelését automatizálta részben. A felhasználó kollégák munkakörének külső (nem céges) megnevezése is irodai adminisztrátor lehetett.
Amúgy nem tudom, mit jelenthet még illetve az 'általános' szónak van-e külön jelentése.
Amit első ír, az kicsi már a titkár, személyi titkár, bár ki tudja, igazam van-e.
Szia, köszi a választ tőled is.
Igén én kb arra gondoltam amit te leírtál, Szeged fele keresnék ilyet igazából.
Amúgy nem valami jól fizető, 0 intellektuális (és egyéb) képességet igénylő, unalmas állások ezek. Ráadásul nem adnak hasznos szakmai tapasztalatot, az ember évek múlva se "ért semmihez" kvázi. Így csak egyre nehezebb lesz elhelyezkedni/váltani, mialatt a fizetés növekedése jó, ha az infláció ütemét el fogja érni.
Átmenetileg javaslom csak.
Oh, az nem igazán érdekel jelenleg. Ahol most vagyok milliárdszor rosszabb. Ha nem is jönne össze egy ilyen állás inkább suicide mellett döntenék minthogy maradjak ahol jelenleg vagyok, mindenféle vicc/túlzás nélkül.
Köszi a választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!