Van itt olyan aki évek óta statisztál akár színházban akár filmforgatásokon? Lentebb tenném fel a konkrét kérdéseimet.
Alkalmanként végzitek ezt a munkát vagy teljesen erre szántátok az életeket?
Ha ez utóbbi mellett döntöttettek, akkor mi volt az oka?
Azért merült fel bennem a kérdés mert mikor Budapestre kerültem mesterképzés elkezdezése, sokáig dolgoztam más helyen már amennyire az egyetem engedte. Aztán valahogy rám talált ez a fajta munka, és szerencsésebb időszakaimban elég sokat dolgoztam így és volt amikor azonnal kézhez kaptam a fizetésem, volt mikor 2 hetet kellett rá várnom, de mindenesetre könnyeddebb volt, mintha diákmunkásként másfajta rosszabb munkahelyi légkörben kellett volna dolgoznom.
Úgy amit én tapasztaltam, hogy van aki évek óta dolgozik ebben, és teljes időben dolgozik ebben, de van aki meg csak kereset kiegészítésként és jó bulinak tartja. Vajon előbbiek megélnek belőle? Hogy lesz nyugdíjuk?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!