Kb. mennyit jelent a jelképes összeg? Egy filmforgatáson a statisztának?!?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 13:22
1/4 anonim válasza:
Napi 1.000 Ft. Kb. az elég jelképes. Ha azt nézzük, naponta hivatalosan, nettóban (Pld. régebben munkavállalói kiskönyvvel) 6.000 Ft-ot is kaphattak (persze ennél többet és kevesebbet is).
Ebben az esetben ÉN az 1.000 - 2.000 F-tot gondolnám jelképesnek.
2/4 anonim válasza:
Szerintem még az 5000 Ft is elég jelképes egy napi munkáért, ha valakinek kirakják az arcát egy filmbe.
3/4 anonim válasza:
A statiszta nem biztos, h arról szól, kirakják az arcát egy filmbe. Egy csomószor csak a hátukat látod, és iszonyat sokan is lehetnek!
4/4 anonim válasza:
Egy szendvicset ebédre meg egy üveg víz, és örülj, hogy elmondhatod: "Benne voltam a filmben, ott hátul a főszereplő segge mögötti fa törzse mögül fél fejjel kikandikálva." XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!