Ha át megyek esti tagozatra milyen munkát tudok vállalni ?
Figyelt kérdés
Most vagyok 12.es és szeretnék estire átmenni,de esti tagozaton nincs nagyon diákmunka így hova tudnék elmenni dolgozni ha még szakmám nincsen ?2021. szept. 14. 07:49
2/12 anonim válasza:
Gyárba műszakba, bár úgy meg nem nagyon tudsz suliba menni. Esetleg segédmunka valami építkezésen.
Húzd le még ezt az évet nappalin, legalább tudsz menni diákmunkára, estis diákkal egyáltalán nem mehetsz diákmelóra.
3/12 anonim válasza:
20%-ot elvileg lehet hiányozni. Ha 3 műszakban jársz, pl. egy gyárba, akkor egy hónapban max két héten keresztül nem tudsz menni, de általában csak egy hétre jön ki (délutános műszak). Egyeztesd előre a tanárokkal, hogy ez így megoldható-e. Próbaidő letelte után szabadságra is el tudsz menni, 1-2 napra a délutános héten. Ha megengedik.
4/12 anonim válasza:
Nem érdemes úgy belőni, hogy pengeélen táncoljál.
Vállalj 4 órás munkát.
Amúgy meg nem kellene törölni az írásokat itt.
5/12 anonim válasza:
Esti tagozaton pont van diákmunka, mert délelőtt tudsz előtte dolgozni....
Keress egy megfelelő diákszövetkezetet.
6/12 anonim válasza:
Felnőttként mehet alkalmi munkába, diákmeló csak nappalis diákkal lehet. Csak tudom, mert az egyik szövetkezetnél dolgoztam. Az estiseket max alkalmi munkákra tudtuk küldeni, de ott nincs tb fizetve, se szabi, se táppénz.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem töröltem semmit, csak a legtöbb diákmunka amit küldenek reggel 8-tól van
2021. szept. 14. 14:32
9/12 A kérdező kommentje:
Budapest
2021. szept. 15. 12:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!