Az első munanapomon nem sikerült kétszer sem egy online teszt az adatvédelemről. Nagyon csalódott vagyok, ez egy nagymultinál van. Nem tudja a supervisorom, azt tervezem, hogy majd itthon megcsinálom, vagy inkább elmondjam neki?
Kiirt, hogy megbuktam rajta,tehat szamit a %.
Egyet lehet csak hibazni, viszont en 2-t hibaztam mind a ket alkalommal.
Es ez elegge elszomorit,hogy ilyen bena voltam
Ez most valami troll kérdés? Ha online teszt akkor hogy nem tudja a supervisorod? Magát a kérdést se értem. Ha előírás, hogy megcsináld, akkor addig csinálod, amíg meg nem lesz. Ha nem előírás, akkor minek foglalkozol vele?
1. Előtte adtak valami oktató anyagot. Elolvasod, kijegyzeteled. Lassan, nyugodtan, nem kapkodva. Ha képernyőn megy screenshotokat csinálsz vagy lefényképezed a telefonoddal.
2. Leülsz és kitöltöd a tesztet
3. Ha nagyon stresszes vagy és félsz, hogy így is elrontod, beveszel előtte egy felest.
Kiscit furan vette,hogy megint kitoltom,mert mondtam neki,hogy elotte nap nem tudtam befejezni. De utana kitoltottem 100%ra, igy n volt gond utana.
Remelem, tobbi jol fog menni. Majd igyekszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!