Az első munanapomon nem sikerült kétszer sem egy online teszt az adatvédelemről. Nagyon csalódott vagyok, ez egy nagymultinál van. Nem tudja a supervisorom, azt tervezem, hogy majd itthon megcsinálom, vagy inkább elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Mindenki ilyen béna, vagy csak én? Vagy azért mert első nap?2021. szept. 13. 20:16
1/14 anonim válasza:
A kutyát nem érdeklik az ilyen bullshit sz...ok, nyugi..::)
2/14 A kérdező kommentje:
Biztos ez?
Itthon ha majd megcsinálom, rendben lesz?
2021. szept. 13. 20:21
3/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy sikerült kétszer is elbaltázni, ezeknél a teszteknél az összes válasz egyértelmű szokott lenni.
4/14 A kérdező kommentje:
Igen, de megis valamiert nem tudtam megvalszolni..
Volt tobbvalaszos kerdes is, es azoknal altalaban nem jol valaszoltam meg...
Beteg vagyok kisse, hoemelkedesem van meg faj a torkom, gyengelkedek..lehet ez volt a baj .az egesz nap rosdz volt
2021. szept. 13. 20:30
5/14 anonim válasza:
figyu kitöltöd újra ezek senkit nem érdekel, nyugi...
6/14 anonim válasza:
Pedig az adatvédelem speziális dolog. Majdnem annyira mint a gátvédelem.
7/14 anonim válasza:
Kutyat nem erdekli, hanyadjara csinalod meg, ez csak formalitas szokott lenni.
8/14 anonim válasza:
Bocs, de ezt el kell mondanom a supervisorodnak
9/14 anonim válasza:
formalitás aza tezst
meg se nézik mit ikszeltél, csak meglegyen azt annyi
10/14 anonim válasza:
nálunk az se megy át elsőre, aki 3 éve a cégnél dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!