Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Woltnál futárkodni nappali...

Woltnál futárkodni nappali tagozatos diákként? Működhet?

Figyelt kérdés

Jelenleg KFC futár vagyok, fix órabérrel amivel most a suli mellet havi 55.000Ft-t tudnék keresni ami heti 12,5 óra, a probléma a "rugalmas" munkabeosztással van, nem tudom, hogy 2 hét múlva mikor leszek fáradt vagy mikor kell nagyon tanulnom, mit fogok suli után csinálni. Ezért csak biztonságosan két napra tudom beírni magam egy hétre... Valljuk be ez nem pénz.

Tehát arra gondoltam veszek egy robogót és elmegyek a Wolthoz.

Nem tudom mik a kritériumok, heti hány órát kell ledolgozni stb.

Azt hallottam, hogy akkor dolgozok amikor épp akarok, ez nekem azért lenne jó, mert ha hazajövök suliból és nincs semmi dologom, nem vagyok fáradt akkor egyszerűen csak felkapnám a cuccost azt mennék dolgozni.. Tehát heti több órát is tudnék dolgozni nem úgy mint KFC-ben.

heti 23 órát tudnék dolgozni fixen egy hétvége 10-12 órát, egy péntek 8-9 órát, egy szerda 4-5 órát. ha meg épp nem vagyok fáradt vagy nincs semmi dolgom akkor meg 4 órázgatni még tudok

Nem tudom mennyi lenne az órabérem, de ha 1500-el számolok have 138ezer-re jönne ki abból -38ezer a benzin kata stb. 100ezret keresnék +borravaló minimum havonta az mindig jobb mint KFC-ben 55ezer+borravaló

Van esetleg valami amit nem veszek figyelembe?

2021. szept. 13. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Az hogy akkora túljelentkezés van, hogy vagy fel se vesznek vagy alig kapsz címeket.
2021. szept. 13. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
én is diák vagyok, heti 2,5-3 nappal kb 120-130 így a nettóm
2021. szept. 13. 19:05
 3/7 anonim válasza:
69%

Szia, általában 2-3000 óránként amit tudsz keresni. Ha autóval tolod, akkor ennek 30-40%-át vond le benzinben/szervizben/amortizációban. Ezen felül diákként még havi 25 ezer KATA adót be kell fizess a NAV-nak, éves szinten még kamarai hozzájárulást (5000/év) és helyi iparűzési adót (2x25000/év) is. Ezen felül lesznek még adminisztratív teendőid is, ami kiváltható ha fizetsz egy könyvelőt (5-10e/hó).

A túljelentkezés és alig kapsz címeket időszaknak lassan vége, ez a nyári "uborkaszezon" miatt volt.

2021. szept. 14. 11:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogy tudok orankent 2-3000-et megkeresni ha 500 az alapdíj? Én azt hittem kiviszek egy cimet az 1000ft.
2021. szept. 14. 23:18
 5/7 anonim válasza:

Netpincérnél/foodpandánál 900-1000 egy óra alapdíj. Ezen túl 400-450 egy címpénz (akkor is ha 2 sarokra, akkor is ha a város másik végére viszed). 3-4-es órás átlag a reális biciklivel + ugye a jatt.

Woltnál 500/cím az alapdíj, ebédidő bónusz +250/cím, vacsiidő és késő esti bónusz +100/cím. Ezen felül (légvonalban) 1,5 km fölötti címtávolságért minden további megkezdett 500 méter +100ft.

2021. szept. 15. 15:21
 6/7 A kérdező kommentje:
És a netpincérnél, hogy van a "munkabeosztás", mert a woltnál tetszik a tényleg rugalmas idő, hogy akkor nyomom be amikor ráérek dolgozni, netpincérnél tudtommal nem igy van.
2021. szept. 15. 22:39
 7/7 anonim válasza:
Előre le kell foglald a műszakokat. Az, hogy mikor nyílnak meg neked a foglalások, az több tényezőtől is függ. Bővebben itt: [link]
2021. szept. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!