A Bosch-nál Budapesten mennyi a pályakezdő programozói fizetés és milyen a cég?
Aki a Bosch-nál dolgozik vagy dolgozott, az le tudná írni, hogy milyen a kezdő bér? Illetve ami még fontosabb, hogy:
-mennyire nehéz az interjú, mire kell rajta számítani nagyjából,
-milyen a légkör a munkahelyen,
-milyen feladatok vannak, mit kell csinálni,
-milyen programozási nyelven fejlesztenek és milyen technológiákat kell ismerni még.
Előre is köszönöm, ha ír valaki.
Ugyan visszautasítottam az ajánlatukat, de amit nekem ajánlottak:
Br 600000 Ft + juttatási csomag.
Nem kimondott fejlesztői, de hátha segít:
Junior DevOps Engineer pozi, főleg CI/CD.
Interjú 1 hr, 2 team lead. 1 óra beszelgetés utána pedig küldtek teszt feladatot. A teszt feladatban 3 kódolós feladat volt és egy docker-es.
A feladatokkal nem tudom mit akartak szűrni, de a nehézségük kb a for ciklus használat mélységéig ment. (Máshol 2 éve a gyakornoki interjúm alatt izzasztóbb feladatok voltak)
Az interjú jó hangulatú volt, szimpatikus volt a cég és azok is akik képviselték, de a felvételi folyamat lassan zajlott, így elfogadtam egy másik (mint késöbb kiderült, jobb) ajánlatot mire a Boschtól kaptam az ajánlatot.
#1, végül mennyit ajánlottak? Melyik céghez mentél?
Kérdező, én nem a Bosch-nál kezdtem, de az #1-es válaszban szereplő ajánlat jóval jobb, mint amit én tavaly másik cégnél kaptam. (Igaz, én előtte nem gyakornokoskodtam, csak szakmai gyakom volt.)
DevOps mérnökként vettek fel.
Br. 750 000
Netto 76 000 cafeteria
Magán eü, életbiztosítás
Céget nem nevezném meg, de német multi a budai oldalon ;).
Havi.
Bejött, egyelőre tetszik.
Angol, magyar (többet használok angolt mint magyart)
100% remote.
Áhh szóval úgy. Bocsi, fáradt voltam.
Főleg python.
Ha webes appot kell mókolni php, js.
De alkalmankén használok go, rust, java és perlt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!