Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vállalkozás és sikertörténetek...

Vállalkozás és sikertörténetek fórumon?

Figyelt kérdés

Ismertek olyan Magyar/Angol fórumot, ahol emberek megoszthatják történetüket vállalkozásukkal és annak sikerével / kudarcaival együtt?

Olyasmi fórumot keresnék, ahol emberek osszák meg történeteiket, akár egy subreddit vagy bármi szóba jöhet. Köszönöm.

2021. szept. 10. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Valós, legális történetekből nincs ilyen, amiket lehet olvasni az újságokban azok pedig kamu sikertörténetek.

A mára milliárdos tehéngondozó, aki a legnagyobb hazai gazdaság tulajdonosa, aztán kiderül, hogy valójában nem munkából lett gazdag, a TSZ-ből lopta össze magát.

Gumigyári munkás a kommunizmusban, aki takarítóból küzdötte fel magát gépkezelőnek, összespórolta a fizetését és a privatizáció során megvette a közel 500 alkalmazottat foglalkoztató gyárat. Róla meg kiderül, hogy fizetett besúgó volt, egy élet 1 ezres...

A 14 évesen mezőgazdaságba fogó története, aki milliárdos lett, aztán kiderül, hogy füvet és mákot termesztett.

A milliárdos gázszerelő, aki Orbán segedelmével lett gazdag.

2021. szept. 11. 07:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ezen már én is gondolkodtam, csak afféle hangulatjavítónak gondoltam volna ezeket olvasgatni :D
2021. szept. 11. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!