Ki mit dolgozik, aki 200 ezret vagy fölötte keres?
Nem beszélek össze-vissza, csak te vagy túl egyszerű ahhoz, hogy megértsd, továbbá még mindig teszek arra, szerinted kamuzok-e vagy sem. :)
Mondok egy példát a kedvedért. Egy tűzoltó a 24 óra alatt hány óra effektív munkát végez, és hány órát tölt a bajtársakkal az állomáson, várva a riasztást? Na, a sportfogadás is ilyen, csak mások az arányok.
Sportcsapatokat, mérkőzéseket nem elemzek, ellenben ezt megteszem a tippadókkal. Saját tippekkel piszok nehéz megélni. Tfh van is néhány liga, ami a szakterületed (nekem van, de sokra nem megyek vele), akkora tétek szükségesek olyan alacsony tippszámnál (ekkora kívánt nyereséghez), hogy az iroda pár meccs után úgy kivág, mint macskát. De legalább a kevés tipp miatt időre lebontva baromi instabil is lenne, az ezzel járó stresszről nem is beszélek.
Válaszoltam, van barátnő, család is. :)
Egy vidéki városban bérlek egy újépítésű lakást. Ennyi pénzzel kinevetnek a Rózsadombon.
2 millió hulladék pénz 2021-ben. Ugyan az én koromban nem rossz, de fel sem vehetem a versenyt a rózsadombi cégtulajdonosokkal, akik vállalkozásai százmilliós nagyságrendű tiszta profitot termelnek évente.
Hozzáteszem, nem is akarom. Inkább befektetem a pénzt. Miért szórnám el a pénzt egy rózsadombi bérelt villára, amikor ugyan azt csinálnám ott is, mint itt, csak ide közelebb van a lottózó (néha le kell menni)? Plusz két utcára edzőterem.:)
Informatikusként dolgozok egy közintézményben.
230 nettó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!