Ki mit dolgozik, aki 200 ezret vagy fölötte keres?
Figyelt kérdés
Lehet ez akár vállalkozas, mlm, egyéb munkahely.2021. szept. 9. 08:36
41/59 anonim válasza:
Te hülye 39-es mivel túlóra függő mennyi a bér. Abban igazad van hogy erős mérnöki fizetés. Pontosan ezért nem reklámozom a helyet. Nem érdekel amúgy mit hisztek. Ti álltok belém mi mindig. :)
42/59 anonim válasza:
37 kabits mást a hülyeségeddel
43/59 anonim válasza:
Neked sem kell elhinned, 42. Én boldogan elvagyok ezzel. Akit érdekel, privátban megkeres, úgy is főleg fogadós kérdésekre válaszolok, így elég sok embert szokott érdekelni. :D
44/59 anonim válasza:
Persze jó sokan buknak rajta
45/59 anonim válasza:
Valóban. Rengetegen buknak rajta, de én nem is úgy fogadok, mint a 99,...%, aki veszteséges.
46/59 anonim válasza:
Sportfogadásból nem lehet megélni. Ha mégis van nyerő szériád azt mindig vesztés követi csak azt éppen nem ismered el, hogy veszítesz is pénzt csak azt, amit nyersz. Hosszútávon viszont veszítesz vele. Ha meg is élnél ebből kb. az egész időd elviszi. Jó lehet egész nap a fogadásokkal tölteni az időt. Gondolom se barátnő, se család, se semmi.
47/59 anonim válasza:
Na most akkor nem lehet megélni belőle, vagy meg lehet, de elviszi az egész idő?
Van mindkettő egyébként, bár az igaz, hogy egész napos munkaidő a sportfogadás.
48/59 anonim válasza:
Megélni nem lehet belőle. Ha egy ideig nyerő szériád is van egyszer vége szakad. Emellett elviszi az egész időd. Egészségtelen életmód, magány, stb. Voltam én is a sportfogadás rabja egészen 10 éven keresztül, de rá kellett jönnöm, hogy hosszútávon veszteséges (itt nem feltétlen csak az anyagiakra gondolok). Teljesen romba dönteni képes az életet. Onnantól kezdve, hogy behálóz, függőséget okoz.
49/59 anonim válasza:
Egészségtelen életmód, magány? Mégis miről beszélsz? :D
Kb napi 1 óra effektív munka van vele, ennyi pénzért kibírható.
50/59 anonim válasza:
Hát persze.
"bár az igaz, hogy egész napos munkaidő a sportfogadás."
"Kb napi 1 óra effektív munka van vele, ennyi pénzért kibírható."
Össze-vissza beszélsz, szerintem tutira kamuzol, saját magadnak mondasz ellent. Gondolom már annyira gazdag vagy, hogy valahonnan a Rózsadombról írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!