Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek? Informatikusként...

Mit tegyek? Informatikusként dolgozok egy kórházban "feketén" mivel az elődöm elment de nekem ott kell lennem dolgozni. Gyakorlatban betöltöttem a pozíciót elméletben nem mivel (nagy a bürokrácia).. Van ennek jogi alapja hogy így is kapjak fizut?

Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 17:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"nem engedik mert nem vagyok bejelentve"

Nem vagy bejelentve? Tessék? Közigazgatásban?

Ez biztos, vagy csak mondják?

2021. szept. 9. 17:56
 22/28 A kérdező kommentje:

21-es

Nem írtam alá semmit

2021. szept. 10. 17:08
 23/28 anonim ***** válasza:
Ügyfèlkapun megnézted?
2021. szept. 10. 17:16
 24/28 A kérdező kommentje:
Nincs ügyfélkapum
2021. szept. 10. 17:24
 25/28 anonim ***** válasza:
Milyen informatikus vagy te 😳
2021. szept. 10. 17:53
 26/28 A kérdező kommentje:

A személyeskedést kerüljük

Olyan akinek nem volt szüksége ügyfélkapura

2021. szept. 10. 18:31
 27/28 anonim ***** válasza:
Akkor sürgősen csinálj egyet. 2021-ben alap.
2021. szept. 10. 21:35
 28/28 anonim ***** válasza:

"Nem írtam alá semmit"

Ez még nem jelenti azt, hogy nem vagy bejelentve. A bejelentést a munkavégzés megkezdése előtt kell megtennie a munkáltatónak. Még akkor is, ha abban a pillanatban nem írtál alá még munkaszerződést. Ha be vagy jelentve, akkor hivatalosan vagy foglalkoztatva. Ha nem vagy bejelentve (mert elfelejtették megtenni), de van írott szerződésed, akkor is hivatalosan vagy foglalkoztatva. A visszamenőleges bejelentést megteszik akkor, ha észreveszik a mulasztást, vagy az adóhatóság veszi észre, és felszólítja a céget rá.

Jó lenne, mielőtt bármit is állítasz, meggyőződnél róla. Mert most állítottál valamit (nem vagyok bejelentve), de valójában fogalmad nincs róla, hogy tényleg úgy van-e.

2021. szept. 11. 05:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!