Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha gazdag akarok lenni, akkor...

Ha gazdag akarok lenni, akkor fiatalként le kell mondanom a bulizásról, szociális életről, nélkülözve kell élnem, hogy minél több pénzt felhalmozhassak és cserébe késöbb jobb életem legyen?

Figyelt kérdés

2021. szept. 7. 00:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Ha valaki egész életében kuporgat, majd 60 évesen nyugdíjba megy mondjuk 20 millióval a számláján, ülve a szakadt 20 éves cipőjében a minigarzonban egyedül, az szerintem inkább szánalmas, mint gazdag.

A gazdagok először magukba fektetnek, tanulnak. Aztán a saját üzletükbe fektetnek, ami hasznot hoz nekik. (Legalábbis a kapitalizmus elméletileg így működne, a gyakorlatban nyilván ennek sok buktatója van.)

2021. szept. 7. 09:12
 12/17 anonim ***** válasza:
nem kell
2021. szept. 7. 10:12
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

Röviden, nem.

Hosszabban, meg inkább hagyjuk, mert ez így nagyon egybites gondolkodás

2021. szept. 7. 10:53
 14/17 anonim ***** válasza:
A pénzt a bulizáson kívül rengeteg másfelé is el lehet szórni. Nem kell a szociális életet teljesen kinullázni, de oda kell figyelni a kiadásaidra és olyan korán kezdeni a gyűjtést, amennyire csak lehet. A fiatalon megkeresett pénz a legértékesebb.
2021. szept. 7. 19:40
 15/17 anonim ***** válasza:
67%

Épp ellenkezőleg. A gazdagoknak sokszor rengeteg barátjuk, kapcsolatuk van.

Magadba fektess, tanulj, fejlődj hogy később sokat tudj keresni/ tudj vállalkozást csinálni.

Bulizni meg kell, csak mértékkel. De nem azon a havi 20-30ezer forinton fog múlni. Sőt.. akkor jól érzed magad, jó közögben vagy jobb esetben.

Egyetem alatt is mindig költöttem magamra, ruhákra, cipőkre , parfümökre stb. mert amilyen belül olyan kívül és vica versa. Költs is, tegyél is félre, fektess is be.

Arra fókuszálj hogy minél értékesebb ember legyél. És akkor jönni fog a fullos munka, csajok stb.

2021. szept. 8. 22:23
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha már itt tetted fel kérdésedet, annak bizonyítéka, rosszul választottad meg szüleidet.

Saját erődből pedig két utad van:

- spórolással egybekötött gürizés, vagy

- hosszú és nem válogatós nyelv, amivel oda nyalsz, ahonnan vársz és kapsz is valamit.

2021. szept. 22. 09:22
 17/17 anonim válasza:
A gazdagsághoz sokat kell dolgozni és a lehető legtöbb pénzt félretenni, de közben nem szabad lemondani a szociális életről, mert az emberi kapcsolatok a legértékesebb az életben.
2022. aug. 1. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!