Ha gazdag akarok lenni, akkor fiatalként le kell mondanom a bulizásról, szociális életről, nélkülözve kell élnem, hogy minél több pénzt felhalmozhassak és cserébe késöbb jobb életem legyen?
Ha valaki egész életében kuporgat, majd 60 évesen nyugdíjba megy mondjuk 20 millióval a számláján, ülve a szakadt 20 éves cipőjében a minigarzonban egyedül, az szerintem inkább szánalmas, mint gazdag.
A gazdagok először magukba fektetnek, tanulnak. Aztán a saját üzletükbe fektetnek, ami hasznot hoz nekik. (Legalábbis a kapitalizmus elméletileg így működne, a gyakorlatban nyilván ennek sok buktatója van.)
Röviden, nem.
Hosszabban, meg inkább hagyjuk, mert ez így nagyon egybites gondolkodás
Épp ellenkezőleg. A gazdagoknak sokszor rengeteg barátjuk, kapcsolatuk van.
Magadba fektess, tanulj, fejlődj hogy később sokat tudj keresni/ tudj vállalkozást csinálni.
Bulizni meg kell, csak mértékkel. De nem azon a havi 20-30ezer forinton fog múlni. Sőt.. akkor jól érzed magad, jó közögben vagy jobb esetben.
Egyetem alatt is mindig költöttem magamra, ruhákra, cipőkre , parfümökre stb. mert amilyen belül olyan kívül és vica versa. Költs is, tegyél is félre, fektess is be.
Arra fókuszálj hogy minél értékesebb ember legyél. És akkor jönni fog a fullos munka, csajok stb.
Ha már itt tetted fel kérdésedet, annak bizonyítéka, rosszul választottad meg szüleidet.
Saját erődből pedig két utad van:
- spórolással egybekötött gürizés, vagy
- hosszú és nem válogatós nyelv, amivel oda nyalsz, ahonnan vársz és kapsz is valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!