Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudom felméretni, hogy...

Hogyan tudom felméretni, hogy mennyit érhet az informatikai tudásom a munkaerő piacon?

Figyelt kérdés
Gazdaságinformatikus végzettségem van, és egy eléggé mindenes rendszergazda munkakörben dolgozom. Foglalkozom weblapokkal, Windows Active Directory-val, O365-tel, Linux alapú szerverekkel. Nem azt mondom, hogy ez totál rossz, és mindenkinek menne az utcáról bejőve, de azért nem egy kerek egész. Korábbról vannak kisebb webes, illetve Androidos projektjeim. De összességében azt érzem, hogy nem egy mély kerek egész a tudásom. Kellhetek-e így informatikusként bárhová, ha megszűnik az állásom, vagy hiába dolgoztam a szakmában, nem igazán lesz így esélyem más szakmabeli állásokra. Hogyan tudnám az interjúkra járáson kívül felméretni a tudásom?

2021. szept. 6. 22:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy kívül? Az interjúra járás a legegyszerűbb , és legtisztább módja.
2021. szept. 7. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!