Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létrehozhatom így a saját...

Létrehozhatom így a saját cégemet?

Figyelt kérdés

Dolgozhatok egyszerre könyvelőként egy nagy multinál és mellette létrehozhatom a saját könyvelőcégemet?

Bagy multi mellett ilyet nem szabad tenni? Tehát,hogy ugyanazon a területen hozok létre saját céget,mint amiben dolgozom a multinál.

Még csak gyakornok vagyok , de majd egyszer szeretném ezt meglépni:D

23L

2021. szept. 6. 08:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
*tisztában
2021. szept. 6. 18:32
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Ennyi null elemi tudással mertél könyvelő céget indítani?? Jesszus 😂
2021. szept. 6. 21:20
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

Nem indított csak gyakornok

De már rosszul kezdodik.

Mondjuk a párom is könyvelő, lazán atvagjak a boltban is fel se tűnik neki ha rosszul adnak vissza. Oké nem ez a feladatuk de ha erezheto hogy nagyságrendileg nem stimmel valami azt eszre kéne venni. Azt semmi.

2021. szept. 6. 21:28
 14/19 A kérdező kommentje:

Nem indítottam könyvelőcéget, csak 23 vagyok és utolsó éves egyetemista. Nem értem miért kell bántani, egy egyszerű kérdést tettem fel, csupán kíváncsiságból. Nyilván előtte utánajárnék a dolognak,de nem most gondoltam ezt az egészet,hanem egy olyan 6-8-10 év múlva :)

Csupán kíváncsi voltam így minden utánajárás nélkül.

Aki rendesen válaszolt annak köszi, aki nem,az őt minősíti.

2021. szept. 6. 21:31
 15/19 anonim ***** válasza:
26%
Most kérdezed hogy mi lesz 10 év múlva veled ?:) Tőlünk ? :)
2021. szept. 6. 21:33
 16/19 A kérdező kommentje:
Mindegy,hagyjuk,majd utánajárok,amikor ott lesz az ideje. :)
2021. szept. 6. 22:30
 17/19 anonim ***** válasza:
26%
10 év múlva mi se látjuk előre mi lesz :D Milyen lesz az egész bürokratikus-közigazgatási rendszer, adózási rendszer, az akkori szabályok majd
2021. szept. 7. 00:49
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Észbontók műsorban egyik nagy kedvencem mikor a könyvelő és a lánya (10/10-es, öröm ránézni) válaszol:

2x2 vagy 5 a több???

A) 2x2 kevesebb

B) egyenlő

C) 2x2 több

Megfejtési gondolatmenet, a könyvelő hölgy szerint a 2x2 néha 5, tehát a "B" a jó.

Lánya szerint anya ez egy beugratós kérdés azt kell megadni, melyik a több tehát a B nem jó, azt zárjuk ki.

Könyvelő akkor értelemszerűen a "C" és jelöljük meg!

2021. szept. 7. 07:11
 19/19 A kérdező kommentje:
OK :)
2021. szept. 7. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!