Létrehozhatom így a saját cégemet?
Dolgozhatok egyszerre könyvelőként egy nagy multinál és mellette létrehozhatom a saját könyvelőcégemet?
Bagy multi mellett ilyet nem szabad tenni? Tehát,hogy ugyanazon a területen hozok létre saját céget,mint amiben dolgozom a multinál.
Még csak gyakornok vagyok , de majd egyszer szeretném ezt meglépni:D
23L
Nem indított csak gyakornok
De már rosszul kezdodik.
Mondjuk a párom is könyvelő, lazán atvagjak a boltban is fel se tűnik neki ha rosszul adnak vissza. Oké nem ez a feladatuk de ha erezheto hogy nagyságrendileg nem stimmel valami azt eszre kéne venni. Azt semmi.
Nem indítottam könyvelőcéget, csak 23 vagyok és utolsó éves egyetemista. Nem értem miért kell bántani, egy egyszerű kérdést tettem fel, csupán kíváncsiságból. Nyilván előtte utánajárnék a dolognak,de nem most gondoltam ezt az egészet,hanem egy olyan 6-8-10 év múlva :)
Csupán kíváncsi voltam így minden utánajárás nélkül.
Aki rendesen válaszolt annak köszi, aki nem,az őt minősíti.
Észbontók műsorban egyik nagy kedvencem mikor a könyvelő és a lánya (10/10-es, öröm ránézni) válaszol:
2x2 vagy 5 a több???
A) 2x2 kevesebb
B) egyenlő
C) 2x2 több
Megfejtési gondolatmenet, a könyvelő hölgy szerint a 2x2 néha 5, tehát a "B" a jó.
Lánya szerint anya ez egy beugratós kérdés azt kell megadni, melyik a több tehát a B nem jó, azt zárjuk ki.
Könyvelő akkor értelemszerűen a "C" és jelöljük meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!