Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkék vannak, ahol...

Milyen munkék vannak, ahol normális kereset mellett viszonylag független az ember időbeosztása?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, mint a taxizás vagy futárkodás, ahol ha az ember dolgozik tud normálisan keresni, de ő osztja be az idejét, hogy mikor dolgozik. Tudtok még ilyen munkákat?
2021. szept. 4. 11:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag bármi online meló. Ahol fizikailag nem kell ott lenned.

Persze mindenhol vannak határidők amihez tartani kell magad,de hogy a dolgod mikor csinálod az rajtad mullik.

Illetve voltam egy cégnél interviewen ahol szintén ez volt, az ügyfél jött elmondta hogy mit akar én meg keressek neki olyat,valameddig.

A kereség ideje alatt akkor keresetem amikor akartam. Otthon,irodában,yoga studioban bárhol,bármikor.

Nyilván ott az a hatékony ha elmondja én meg naprakész vagyok és 5percen belül mondom neki a tutit. De ez viszont már feltételezi,hogy ott vagyok elérhető vagyok. De ha van egy stabil ügyfélkör akkor megoldható,hogy heti 2,4 alkalommal menjek csak be.

2021. szept. 6. 17:27
 12/15 NTBS ***** válasza:
Legyél vállalkozó. Akkor a saját főnőköd leszel.
2022. ápr. 26. 11:24
 13/15 anonim ***** válasza:
SSC is jó, amikor home officeban vagy. Volt, hogy söröztem meló közben, délben elmentem edzeni. Viszont cserébe este behoztam a lemaradást.
2022. ápr. 26. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Mindenki jön ezzel a legyél valakozo dumával.

DE Attol hogy nem a szallag mellet gürizel még dolgoznod is kell,ráadásul magadnak. Nincs fizetettszabi ,meg betegszabi. Ha valami kiesett akkor az bekell hozni valamikor. Vagyis ahogy munktársam a válalkozó mondta:"messze még az éjfél".

És valóban messze volt.

Jó persze nem kell időt kunyerálni a főnöktől,meg ha olyan van akkor nem kell bent rohadni. Oda mentünk 10re ott szenvedtünk 6órát aztán huztunk a faszba,de akár délben is elmehhetünk volna a munka elvolt végezve,de "lássák hogy dolgozunk a pénzünkért".

De válalkozóként sem vagy olyan szabad mint a madár és normális kereset is elég rozoga lábakon áll. Pláne most.

2022. ápr. 26. 17:14
 15/15 anonim ***** válasza:
FHT-n vagyok, néha bevállalok egy két alkalmi melót. Így sok a szabadságom.
2022. ápr. 26. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!