Milyen munkék vannak, ahol normális kereset mellett viszonylag független az ember időbeosztása?
Gyakorlatilag bármi online meló. Ahol fizikailag nem kell ott lenned.
Persze mindenhol vannak határidők amihez tartani kell magad,de hogy a dolgod mikor csinálod az rajtad mullik.
Illetve voltam egy cégnél interviewen ahol szintén ez volt, az ügyfél jött elmondta hogy mit akar én meg keressek neki olyat,valameddig.
A kereség ideje alatt akkor keresetem amikor akartam. Otthon,irodában,yoga studioban bárhol,bármikor.
Nyilván ott az a hatékony ha elmondja én meg naprakész vagyok és 5percen belül mondom neki a tutit. De ez viszont már feltételezi,hogy ott vagyok elérhető vagyok. De ha van egy stabil ügyfélkör akkor megoldható,hogy heti 2,4 alkalommal menjek csak be.
Mindenki jön ezzel a legyél valakozo dumával.
DE Attol hogy nem a szallag mellet gürizel még dolgoznod is kell,ráadásul magadnak. Nincs fizetettszabi ,meg betegszabi. Ha valami kiesett akkor az bekell hozni valamikor. Vagyis ahogy munktársam a válalkozó mondta:"messze még az éjfél".
És valóban messze volt.
Jó persze nem kell időt kunyerálni a főnöktől,meg ha olyan van akkor nem kell bent rohadni. Oda mentünk 10re ott szenvedtünk 6órát aztán huztunk a faszba,de akár délben is elmehhetünk volna a munka elvolt végezve,de "lássák hogy dolgozunk a pénzünkért".
De válalkozóként sem vagy olyan szabad mint a madár és normális kereset is elég rozoga lábakon áll. Pláne most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!