Milyen munkék vannak, ahol normális kereset mellett viszonylag független az ember időbeosztása?
mondanám, hogy ingatlanos.. de az se olyan. Ott akkor ugrasz amikor a lehetséges vevő ráér, nem pedig amikor te ráérsz.
Alkalmazottként? nincs ilyen. Nálunk az üzemeltetésért felelős diplomás, több nyelvet beszélő mérnök ugyanúgy bent rohad 3 műszakban, mint a sor mellett a 8 általánossal se rendelkező biorobot.
Sőt még a cég regionális vezetőjének is van napi jelenléti ív, amit tölteni kell, és szabadságát neki is előre ki kell íratnia, jóvá kell hagyatnia a felettesével. felettes meg mindig van.
mi a közös bennük? Az, hogy alkalmazottak!
Én így dolgozom. Nem főnök vagyok, csak gyakornok félállásban egyetem mellett. Nincs diplomám, a nyelvvizsgáimról pedig nem tudnak. Programozom.
Igazából az sok olyan munka ilyen, amiben van egy megbízó és projektszerű.
Én speciál gyakornok vagyok, aka alkalmazott, de senkit sem érdekel, hogy mikor dolgozok, csak legyen meg. Néhàny kötöttség azért van, (határidő (időben ki szoktàk talàlni), office nap, màs időzónás beszállítóval kapcsolattartás. )
Ezeket leszámítva, ha hajnali 2-kor van időm/kedvem/energiàm megcsinàlni az elvàrt elemzést, akkor nyugodtan megtehetem. Home office/távmunka terjedésével egyre több ilyen munka lesz szerintem, irodai területen is.
Ezen felül amik megfelelhet neked (valamilyen szolgáltatás (fodrász, műkörmös stb. vállalkozóként). Akár művèszként ha szabaduszó vagy az is rugalmas időbeosztással jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!