11/24 anonim válasza:
Édesanyám Szolnokon 3 műszakban 8 órázva keres 170-180 ezret.
12/24 A kérdező kommentje:
Hát igen
2021. szept. 3. 18:42
13/24 anonim válasza:
Attól függ milyen végzettséged van. Egy 8 általánost végzettnek jó ez a pénz, de egy főiskolásnak már nem biztos. Én érettségivel rendelkezem, de ennyi pénzért már nem mennék el 3 műszakban dolgozni.
14/24 anonim válasza:
Miskolcon egy 3 műszakolós gyárba 1000ft/bruttót akarnak adni, ami egy héten 40ezer, havonta meg 160ezer bruttó. Erre jön az éjszakai pótlék, meg valami kis pótlék a túlórára.
15/24 A kérdező kommentje:
Érettségim van
2021. szept. 3. 19:53
16/24 anonim válasza:
Én 250.000 nettót keresek gyárban és egy műszakban. Győrben.
17/24 anonim válasza:
Végzettség nélkül betanított munkásként kb reális,jó fizetés,nincs rengeteg munkahely ami ennél jelentősebben többet ad,ott meg a kiadások lennének nagyobbak.Persze lehet mondani hogy ez kevés de ez a valóság.
18/24 anonim válasza:
Ha bérelned kell garzont vagy akár szobát, szar fizetés.
Az ilyen éhbéres munkák addig jók, ameddig az ember nem szerez rendes végzettséget, amúgy meg inkább külföld, ha ilyen éhbéres munka van.
Tudom, hogy Magyarországon a 70 % szarul keres.
19/24 anonim válasza:
Ez Borsodban elég jó bér, de Szabolcsban, Nográdban is kimagasló, hajdúban sem rossz. Alföldön is elmegy, fővárosban karcsú.
20/24 anonim válasza:
Tudom, hogy Magyarországon a 70 % szarul keres.
Kb ez a nettó mediárbér, ez a 210-220 nettó ma Mo-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!