1/24 anonim válasza:
Nem, de nem éhen halni elmegy.
2/24 anonim válasza:
Ez egy muszakban is nagyon szar fizetes.
3/24 anonim válasza:
Tornanádaskán igen. Budapesten nem.
5/24 anonim válasza:
240 nettó volt a legtöbb amit eddig hallottam hogy gyárimunkára adnak.
(majd biztos megjelenik itt a kérdés alatt is a 450 nettós "gépbeállító" kamutroll)
6/24 anonim válasza:
Jesszusom. Ez egy egymuszakos irodai munkára is rettenetesen kevés, nemhogy 3 műszak, gondolom fizikai munka. Szégyen. (nem a tiéd kérdező!)
7/24 anonim válasza:
Én nem tagadom hogy 220e Ft fizetés tényleg nem túl sok ha meg kell élni belőle, de ti merre laktok, ahol ennél sokkal többet fizetnének 3 műszakos munkáért???
8/24 anonim válasza:
Nem tudom, nem ismerek 3 műszakban (de még kettőben) dolgozo embert sem egyet sem. De ez akkor is nevetséges fizetés 3 műszakos munkáért.
9/24 anonim válasza:
Pedig képzettség nélkül sehol sem adnak nettó 220 ezernél többet az is úgy jön ki hogy minimálbér+müszakpótlék, akik többet irnak túlóráznak nagyon sokat.
10/24 A kérdező kommentje:
Környe
2021. szept. 3. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!