Mennyi akkor valójában a magyar átlagfizetés?
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 12:18
11/13 A kérdező kommentje:
Durva
2021. szept. 2. 18:51
12/13 anonim válasza:
magyarországon ez a bizonyos 200 nettós magyar álom már vagy 20 éve benne van a köztudatban, ha nem korábban.
anno dereng nekem valami, hogy a 2000-es évek elején a 180 nettó már JÓ fizetésnek számított. És ott állunk, hogy nemzeti szinten még midnig a 200 nettó az álomhatár.
szerintem magyarországon nagy átlagban a 200 nettó még mindig az OK fizetés. Mondjuk ha borsodban vagy hasonló helyeken kapsz annyit, meg még mellette otthon megy a kiskert meg a kis gyümölcsös meg egyéb falusi fusizás....örökölt földek stb, akkor érted....a bevételek rögtön máshogy alakulnak
13/13 anonim válasza:
#12: tévedsz, mert 200e manapság már a mediánt sem éri el.
Szerintem egyáltalán nem eredmény kevesebbet keresni mint az emberek többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!