Aki lefelé húzza az átlagfizetést, az mit gondol, ez kinek a hibája legnagyobb mértékben?
Ez egy soktényezős dolog.
Nem úgy van egy gazdasági egységben sem,hogy van egy fiók azt abból osztjuk a pénzt a népnek.
Aztán a nép meg azt hiszi,hogy valami fösvény majom sajnálja és azért nincs.
Nem lehet egyértelműen megállapítani,hogy egy személyben ki a felelős.
A kérdező, vagy aki érti, és ezért letolta az első választ, magyarázza már el nekem, mi a kérdés.
Alacsony a fizetésem, ezzel rontom az átlagot. És akkor most nekem azt kellene megfelelnem, hogy szerintem ki az oka annak, hogy keveset keresek?
A válaszlehetőségek is elég furcsák, gyerekesek.
És mi az, hogy direkt húzom le? Kaphatnák nettó 3,4 milliót havonta, de inkább elmegyek minimálbérért dolgozni, hogy rontsam az átlagot?
Egyetértek 1essel, meg lehet sértődni, de a kérdés nem túl értelmes.
Honnan tudja azt bárki, hogy mások miért keresnek kevesebbet az átlagnál? Lehet, hogy közalkalmazottak és akkor az állam/orbán hibája. Lehet, hogy azért keresnek keveset, mert egy kis cégnél dolgoznak egy olyan helyen, ahol nincs alternatíva, ezért ki vannak szolgáltatva a főnöküknek és akkor a főnök hibája.
Lehet, hogy a szüle nem támogatták, hogy továbbtanuljon, mert inkább szerezzen szakmát, a diploma nem jó semmire, ezért kevesebbet keres az átlagnál (természetesen a milliomos fodrászokon és kőműveseken kívül), akkor a szülei hibája.
Lehet, hogy az ő hibája, lehet, hogy másé, de a kérdés értelmetlen, mivel nem tudjuk a többszázezer áltagnál kevesebbet kereső miért keres kevesebbet.
#6 szerintem ertheto a kerdes, rad vonatkozik, ha te az atlag alatt keresel, akkor szerinted ez kinek a hibaja.
Nem ertem, hogy jon ide masok fizetese.
„Senkié, direkt húzom lefelé”
7. Ezt hogyan illeszted be az érthetőségbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!