Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Főállásban meg lehet élni...

Főállásban meg lehet élni netpincérkedéssel?

Figyelt kérdés
Egy hónapja rúgtak ki a munkahelyről, mert megszűnt az, azóta munkát keresek... Van egy kis robogóm, amiatt gondoltam jelentkezek netpincérnek is, amit most elfogadtak. 25 éves lány vagyok, kicsit aggódok miatta, hogy lehet-e ezzel megélni. Nem gazdag akarok lenni, csak kifizetni az albérletet, meg bevásárolni. Ezért örülnék, ha mesélnétek róla, hogy mennyire megterhelő-e, vagy lehet élvezni és megfizetik?
2021. szept. 1. 11:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért a költségekkel is számolj, a robogót tankolni kell, kopnak alkatrészek, illetve az időjárás is befolyásol, mert ha egész nap szakad az eső 10 fok van, abban nem jó motorozni. Szóval igen csak meg kell gondolkodni ezt az ősz-téli időszakot.
2021. szept. 1. 11:49
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A házunkban egy férfi ebből él.Ő már évek óta csinálja. neki megvan az időbeosztása, mikor érdemes menni. Csakis attól függ, mennyi időt szánsz rá. Nem 8 órás, heti 5 napos munka, ha valóban jobban akarsz keresni.
2021. szept. 1. 11:55
 3/17 A kérdező kommentje:
Tudom, van sok hátránya, de nehéz úgy dönteni, hogy kellene munka és most netpincér hívott be, hogy indulhat az egész. Meg még a vállalkozói kell hozzá csak.
2021. szept. 1. 12:01
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Meg, sot, viszonylag jol.

Ha ugyes vagy netto 400-500 is kijon

2021. szept. 1. 12:12
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem is most építenek le és ebben gondolkodom én is, vagy Woltban. Ha nem éri meg, akkor buktál rajta egy pár tízezret, de annyi.

Annyi, hogy én kocsival fogom csinálni, mert nincs az az isten, hogy esőben-hidegben-hóban robogózzak.

2021. szept. 1. 12:14
 6/17 anonim ***** válasza:
meg lehet
2021. szept. 1. 12:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Állítóleg bőven átlag fizetés fölötti pénzeket keresnek meg.
2021. szept. 1. 13:19
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek. Lehet télen akkor inkább kocsi, ha jó idő akkor robogó. Belevágok :)
2021. szept. 1. 13:24
 9/17 A kérdező kommentje:
#5 kitartást, átérzem milyen rossz
2021. szept. 1. 13:24
 10/17 anonim ***** válasza:

"Meg még a vállalkozói kell hozzá csak."

Azt azért ugye tudod, hogy főállású vállalkozóként min. havi 50 ezer ft az adó, amit akkor is ki kell fizetned, ha pl. 2 hétre megbetegszel és egy fillért nem tudsz keresni.

2021. szept. 1. 13:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!