Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi történik ha nem jelenek...

Mi történik ha nem jelenek meg időben a munkaügyibe jelentkezni?

Figyelt kérdés
Munkanélkülire kellett volna jelentkeznem a megadott időpontba, de sajnos elnéztem a dátumot. Mi történik ilyenkor? Kiszednek azonnal a rendszerből pár nap késés után?

2021. aug. 28. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Ha találsz valami elfogadható kifogást, akkor nem szólnak semmit.
2021. aug. 28. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Elég e-mailt írni. Én nem tudtam bemenni fizikailag legutóbb és ki is vágtak a rendszerből instant. (ha tudom hogy e-mailen is oké, akkor írtam volna, de ezt nem közölték "tájékoztatáskor" na de nekem is lehetett volna annyi eszem, hogy rákérdezek)

Mostmár mindegy, ezért nem jelentkezek vissza, amúgy sem ajánlottak semmi munkát abban a 6 hónapban.

2021. aug. 28. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk jellemzően semmit, ha pár hónapig nem mész be, általába két hónap után már azért kitörölnek, de nem csinálnak belőle nagy faxnit, elfelejtettél bemenni véletlen, oké semmi gond azt ennyi, felénk legalábbis már nem ilyen véresen komolyak
2021. aug. 29. 01:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Úgysem segítenek igazán semmit.
2021. szept. 5. 13:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az is igaz 4-es😌😂😇
2021. szept. 6. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy küldték a papírt, hogy elmentem a megfelelő időpontban. Gondoltam nem hülyéskedek a reklamálással, az idő túl értékes hozzá, túl sok energia, közben meg úgysincs semmi értelme. A hirdetéseket nézegetni meg én is tudom. 4-es voltam.
2021. szept. 6. 23:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel, nem lett belőle baj :D azt mondták 2 hetet késhetek max ..
2021. szept. 11. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Azért is érdemes bejelentkezve maradni, mert legalább igazolva, dokumentálva van, akár egy későbbi munkáltató számára is, hogy igen, te ebben az időszakban álláskereső voltál. Ha nem dolgoztál, nem tanultál, és nem is voltál bejelentkezve, akor egy fekete folt vagy a munkáltatónak, és jogos a kérdés, hogy akkor mit is csináltál az elmúlt hónapokban... Egyébként igen, rövid időn belül törölnek, ha nem jelentkezel (persze ilyen elnézések normálisabb helyeken előfordulhatnak). Digitálisan csak úgy lehet a bejelentkezést lefolytatni, ha a regisztrálásnál aláírtál egy nyilatkozatot az elektronikus kapcsolattartásról.
2021. szept. 17. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
74%

A leendő munkáltatót pont nem fogja érdekelni, hogy a Munkaügyi köpontba regisztrálva vagy e vagy sem, kivéve ha max valami bérköltség-táogatást vesz igénybe valamelyik GINOP-projekt keretébe mondjuk

Már az affajta szocho kedvezményt se a tartósan nyilvántartott álláskeresőségre adnak, hanem a NAV által nyilvántartott bejelentések alapján a biztosítási jogviszonyba levő X időre; ezzel gyakorlatilag akinek amúgyse segítenek semmibe, az utolsó szálat is elvették amiért érdemes regisztrálva maradni annak akinek semmilyen ellátás se jár.

Az, hogy valaki álláskereső, és "fekete folt" van neki, így is lesz ha nem regisztált, meg amúgyis lenézik miatta, szóval pont nem az a nyomó indok hogy regisztrált-e a hivatalba vagy sem. Arról már ne is beszéljünk, hogy a szakképzési rendszer átalakításával kb. minden normális felnőttképzésben oktatható szakma,képesítés is megszűnt, így már a képzések miatt se nagyon érdemes bent maradni

2021. szept. 17. 14:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem spec első kérdése volt XDD
2021. szept. 17. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!