Mi történik ha nem jelenek meg időben a munkaügyibe jelentkezni?
Elég e-mailt írni. Én nem tudtam bemenni fizikailag legutóbb és ki is vágtak a rendszerből instant. (ha tudom hogy e-mailen is oké, akkor írtam volna, de ezt nem közölték "tájékoztatáskor" na de nekem is lehetett volna annyi eszem, hogy rákérdezek)
Mostmár mindegy, ezért nem jelentkezek vissza, amúgy sem ajánlottak semmi munkát abban a 6 hónapban.
A leendő munkáltatót pont nem fogja érdekelni, hogy a Munkaügyi köpontba regisztrálva vagy e vagy sem, kivéve ha max valami bérköltség-táogatást vesz igénybe valamelyik GINOP-projekt keretébe mondjuk
Már az affajta szocho kedvezményt se a tartósan nyilvántartott álláskeresőségre adnak, hanem a NAV által nyilvántartott bejelentések alapján a biztosítási jogviszonyba levő X időre; ezzel gyakorlatilag akinek amúgyse segítenek semmibe, az utolsó szálat is elvették amiért érdemes regisztrálva maradni annak akinek semmilyen ellátás se jár.
Az, hogy valaki álláskereső, és "fekete folt" van neki, így is lesz ha nem regisztált, meg amúgyis lenézik miatta, szóval pont nem az a nyomó indok hogy regisztrált-e a hivatalba vagy sem. Arról már ne is beszéljünk, hogy a szakképzési rendszer átalakításával kb. minden normális felnőttképzésben oktatható szakma,képesítés is megszűnt, így már a képzések miatt se nagyon érdemes bent maradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!