Hogy válasszak 2 munkalehetőség közül?
Két munkalehetőséget kaptam és ősztől mindenképp szeretnék már elkezdeni dolgozni. Mindkettőben látom, hogy esélyes vagyok viszont mindkettő időpontja pont hétfő lenne, azaz egyiknél már letudhatnám az első napot és meglátjuk mi lesz, viszont a másiknál még csak interjú lenne de ott is esélyes vagyok mivel közeli és van benne tapasztalatom. Másikban nincs de oda semmi nem kell és mindkettő érdekel. Közelségileg mindkettő elfogadható mivel az egyik össz vissz 8 perc akár gyalog is lehetne menni oda, másik 45 de átszállás nélküli. Fizetést egyiknél se tudom de állítólag mindkettő jól keres ahogy mondták. Sosem kerültem ilyen helyzetbe még, de kellene a pénz és hétfőn vagy már dolgozhatnék vagy még interjúra megyek és aztán kezdek. Egyikhez se ragaszkodok igazán úgy de mégis bánnám az egyiket ha nem mennék el. Összevetettem mindkettőnél a jókat és rosszakat de így se jutok döntésre. Szeretnék most már teljesíteni is mivel elpazaroltam egy csomó évet úgy hogy kolbászoltam ide oda az életben és sehol nem voltam még munkahelyen huzamosabb ideig. Ez idén változik azt érzem. Időpontot áttetetni meg nem merek mert úgy lehet nem is gondolnának komolynak ha tovább tolom az időt és nem is tudom hogy mivel hétfőn reggel kéne menni és olyankor nem hívhatom őket. Bár annyi van, hogy a másik munkánál kicsit azt érezném hogy nem fogok előre jutni, és későbbi munkalehetőségeknél nem lesz vele szerencsém lehet mert ez is most szerencse volt hogy ilyen munkát találtam, tök random hirdetés.
Nem tudom mit tegyek. Mit tanácsoltok, ti mit tennétek? Mindkettő tök más ágazat.
26N vagyok.
"csak hogy reggel 6ra kéne menni hétfőn az egyikre, "
De az most melyik? Gondolom nem az interjús, azt nem szokták ilyen korán. Amúgy meg már korábban el kellett volna dönteni, ès az időpontot áttetetni.
11.tudom, most már mindegy..
12.próbanap lesz..nem értem miket beszélsz.
16.köszi a választ :)
megnyugodtam, azt hittem már komplett elmebajos vagyok de úgy néz ki fogyatékos, nagyon örülök hogy megoldottad a választ. Remélem máskor is látom a válaszaidat a kérdésem alatt, nagyon megfogott.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!