Miért ennyire borzalmas hely a CRITERION Készpénzlogisztikai Kft.?
Figyelt kérdés
napi 16-18 órás műszak a legaljáért....2021. aug. 26. 11:39
21/38 A kérdező kommentje:
Kizártnak tartom.
2021. szept. 17. 21:01
22/38 anonim válasza:
Ezt én sem értem. A trezexnel már 5 éve is 200 ezer Ft nettó volt a fizu túlórával.
23/38 A kérdező kommentje:
Azt is felvásárolta, hogy aztán NE kelljen végkielégítést adni annak, aki nem óhajt egy maffia céghez tartozni!
2021. szept. 18. 05:35
24/38 anonim válasza:
A Trezex-nél 200 nettóért szerintem legalább 250 órát kellett dolgozni. Az nem olyan jó. A Criterion-nál 380 a beugró szállítóként (az olyan 250 nettó), de jobb képességgel (B jogsival) hamar elmegy 500 bruttóig (200 alatti órával).
25/38 A kérdező kommentje:
Őszinte részvétem, aki ehhez a lehúzós, hazug cégnél fog elhelyezkedni, a családokat eltaszítva élni akar!
2021. szept. 24. 07:34
26/38 fastresponse válasza:
Nem tudom mikor jöttél el,de a mai fizetés az 480 bruttó hivatalosan. Vagy ritka szarul csináltál valamit, vagy nem szállító voltál.
27/38 A kérdező kommentje:
A legtöbb embernek ott (nem is olyan rég) a 200 sem érte el a nettójàt, a ritka ellenséges légkörről nem is beszélve.
Na meg az is árulkodó jel, hogy a MAI NAPIG fut az álláshirdetés, mert akinek van esze, menekül onnan!
2021. okt. 1. 04:34
28/38 anonim válasza:
Havi nettó 30-50e béremelés volt szeptember elsejétől. Szerintem ez nem kifejezett kizsákmányolás 🙂.
29/38 A kérdező kommentje:
Ez fantasztikus!
2021. okt. 23. 19:23
30/38 anonim válasza:
"Én nem tettem volna fel így cégnévvel együtt ezt a kérdést... Ha ők megtalálják és hatósággal kikéretik a kérdésfeltevő adatait, neked, kedves kérdésfeltevő, neked is komoly - jogi - bajod, problémád lehet belőle."
Totális baromság!
A gép mögött bárki ülhet, wifire bárki csatlakozhat aki tudja a jelszót...
Sok sikert egy eszközhöz személyt kapcsolni, főleg ha még ráadásul nem is egy telefon az eszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!