Harmadik, negyedik körös interjú után milyenek az esélyek?
Ott kezdődik a dolog, hogy az a cég, aminek három négy körre van szüksége a döntéshez, az valamit nem jól csinál. Az a baj ezekkel, hogy az összes résztvevőnek rá kell bólintania a dologra, és ezek meg sokszor teljesen más szempontok alapján értékelnek.
Saját példa, egy projektmenedzser állásra jelentkeztem, a második meg a harmadik kör végig arról szólt, hogy agilis módszertanokban hogy oldanék meg ezt meg azt, elmesélték, hogy most ők is egyre jobban rá akarnak ezekre állni, tök jó kis interjúk voltak, tetszett.
Aztán a negyedik körben jött egy pasas, akit nem nagyon érdekelt az egész, az interjú közben evett, és elmondta nekem, hogy ő ezekben az agilis dolgokban annyira nem hisz, meg a story pont alapú tervezés hülyeség blablabla. Aztán már csak egy levelet kaptam tőlük, hogy bocs nem.
Egyébként a hirdetésük azóta is kinn van, szóval..
Ellenpélda, most nemrég beküldtem a CVm egy szoftvercéghez, pár napra rá felhívott a nagyfőnök, elbeszélgettünk, utána volt még egy interjúm az üzletágvezetővel, aztán fel is vettek.
"Ott kezdődik a dolog, hogy az a cég, aminek három négy körre van szüksége a döntéshez, az valamit nem jól csinál"
Hat ja, Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google, Microsoft, Uber, Airbnb, Stripe, Square, Lyft, Salesforce, Coinbase, Snap, Pinterest, Roblox, Twitter, ByteDance, Nvidia, Intel, Dropbox, Paypal, GitHub, Reddit stb. eleg szarul csinalja.
Szerintem vedd fel veluk a kapcsolatot es tegyel par javaslatot, hogyan javitanad a processzeiket, biztos orulnenek egy igazi szakerto segitsegenek.
Junior pozíció egyébként, fél éve diplomáztam.
Abban bízom, hogy ha juniorkent ennyi erőforrást rám fordítanak, csak szimpatikus lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!