Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Állítólag ősszel várható a...

Állítólag ősszel várható a negyedik hullám. De én még az eddigi három hullámat sem találtam meg. Hova rejtettétek a hulláimat?

Figyelt kérdés
Hülye kérdések, újabb rész.

2021. júl. 25. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém megvan, egy döglött csirke a hűtőben, egy légy, meg a házmesterné, mert olyan büdös a szája, hogy tuti rohad már a zombija.
2021. júl. 25. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a kérdés, hogy te hova rejtetted el a hulláidat? Nem emlékszel, hogy hova ástad el magad?
2021. júl. 25. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem alvajáró a kis hasfelmetsző Jack, majd ősszel, ha felássa a kertet, vagy amikor csontváz esik ki a szekrényből kiderül pár huncutság.
2021. júl. 25. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Ez a humor kategóriában van de sajnos ez nem vicc.Mar a negyedik hullamnal tartunk,ki tudja hány varinssal de érdekes módon én egyiket se kaptam el.Pedig állítólag ez a "vírus" halálos és rendkívül gyorsan terjed
2021. júl. 25. 13:15
 5/8 Wadmalac ***** válasza:
60%

"érdekes módon én egyiket se kaptam el."

Érdekes módon mások sem kapták el. Például én sem, mert betartottam a korlátozásokat, amint lehetett, oltattam meg valószínűleg mázlim is volt, sok kollégám dőlt ki tőle enyhébben-súlyosabban.

Mások meg elkapták. És egy kupac ember bele is halt. Két közvetlen ismerősöm is.

És ez tényleg nem vicces.

Én speciel sajnálom, hogy nem kaptad el, akkor most nem itt a humor rovatot offolva nyomnád a vírustagadó szöveget.

2021. júl. 26. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

5

Én nem tartottam be semmit,méreg injekcióval se oltattam be magam,mégse kaptam el.A súlyos szívbeteg apám is ugyanúgy dolgozik mint a járvány előtt és érdekes ő se kapta el.Az ismerőseid nem a "covidba" haltak bele.Mert ugye más betegség nincs a földön mi te eszleny? És mit gondolsz miért halnak meg annyian a "covid" osztályon? Fogadjunk ezt se tudod IQ huszár...

2021. júl. 27. 19:44
 7/8 Wadmalac ***** válasza:
76%

Parasztkodj csak, attól okosabb leszel, mint egy komplett bolygó virológusai együtt.

Bizonyára repülő sem zuhant még le sosem, mert a TE telkedre még egy sem esett.

Menj a kocsmába okoskodni, ott eszik az ilyen "bölcs szkepticizmust".

2021. júl. 28. 07:40
 8/8 anonim válasza:
Ne a covidtól féljetek, hanem a kormánytól!
2021. aug. 8. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!