Állítólag ősszel várható a negyedik hullám. De én még az eddigi három hullámat sem találtam meg. Hova rejtettétek a hulláimat?
"érdekes módon én egyiket se kaptam el."
Érdekes módon mások sem kapták el. Például én sem, mert betartottam a korlátozásokat, amint lehetett, oltattam meg valószínűleg mázlim is volt, sok kollégám dőlt ki tőle enyhébben-súlyosabban.
Mások meg elkapták. És egy kupac ember bele is halt. Két közvetlen ismerősöm is.
És ez tényleg nem vicces.
Én speciel sajnálom, hogy nem kaptad el, akkor most nem itt a humor rovatot offolva nyomnád a vírustagadó szöveget.
5
Én nem tartottam be semmit,méreg injekcióval se oltattam be magam,mégse kaptam el.A súlyos szívbeteg apám is ugyanúgy dolgozik mint a járvány előtt és érdekes ő se kapta el.Az ismerőseid nem a "covidba" haltak bele.Mert ugye más betegség nincs a földön mi te eszleny? És mit gondolsz miért halnak meg annyian a "covid" osztályon? Fogadjunk ezt se tudod IQ huszár...
Parasztkodj csak, attól okosabb leszel, mint egy komplett bolygó virológusai együtt.
Bizonyára repülő sem zuhant még le sosem, mert a TE telkedre még egy sem esett.
Menj a kocsmába okoskodni, ott eszik az ilyen "bölcs szkepticizmust".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!