A magyar munkaerőpiac mennyire van tisztában a junior vagy senior jelentésével?
Figyelt kérdés
Nem rég volt egy interjúm, 32 éves vagyok és éppen szakmát és állást is váltanék. A hr-es megkérdezte, hogy miért jelentkeztem ennyi idősen junior állásra. Én csak pislogtam, hogy hát ember, tapasztalatom kb. zéró a szakmában, mégis mire kellett volna jelentkeznem? A junior a pozíció szintjét jelenti, ugye? És nem az ember életkorát, de javítsatok ki ha tévednék.2021. aug. 23. 22:31
1/6 anonim válasza:
Semennyire. Nálunk a cégnél az a senior, aki idősebb, a junior, aki fiatalabb. Három éve vagyok egy adott pozícióban juniorként, én tanítottam be az odakerült senior kolléganőt. Felvettem velem együtt három éve egy másik seniort, együtt tanultunk be, ő kicsit lassabban, én gyorsabban.
2/6 anonim válasza:
Ilyeneket még nem hallottam. Én a Boschnál vagyok Pesten és mindenki tudja ezek jelentését.
3/6 anonim válasza:
#2 Hivatalosan nálunk is tudják, csak a felvételnél nem alkalmazzák...
4/6 anonim válasza:
Ezek elég meredek sztorik.
De esélyes hogy aki nem multinál van, az nem hallja ezeket. Sőt, én multinál vagyok, és nálunk sincs ilyen. Van asszisztensi (aki vagy nagyon kezdő vagy hiányzik a végzettsége), és sima pozíció. Esetleg a simán belül tapasztalt és kevéssé tapasztalt.
5/6 anonim válasza:
nulla
Junior feladatokra várnak el senior tapasztalatot, vagy jelölik meg, hogy 1-2 év szakmai tapasztalat, majd azt mondja, ez a senior. Pedig ez junior, medior.
6/6 anonim válasza:
Kérdezd a magyar munkaerőpiacot! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!