Mit dolgoznak Németországban a helyi németek?
Figyelt kérdés
Olvasom mindenhol munkásokat keresnek ,gyárakba építkezésekre, mezőgazdaságba. Csak az lenne a kérdésem egy helyi német mit dolgozik, hogy annyi a vendégmunkás. Tényleg, minden német, többdiplomás irodai munkát végez?2021. júl. 6. 13:27
1/6 anonim válasza:
Igen, ott teljesen mas a megitelese a prolikulturanak.
2/6 anonim válasza:
EGyáltalán nem!
Bőven vannak bionémetek is a fizikai munkások között!
3/6 anonim válasza:
Magyaro-on nem keresnek gyárakba, építkezésekre, mezőgazdaságba? De. Akkor ezzel a logikával nálunk se dolgoznak a magyarok ezekben, csak vendégmunkások? És minden magyar többdiplomás irodai munkát végez?
4/6 anonim válasza:
Hasonló mint idehaza. Építőiparban dolgoztam, voltak német segédmunkás kollégák is, a német főnököm engem pedig be sem jelentett. Én ács vagyok, de a német segédmunkás lenézett engem, úgy beszélt mint a kutyájával, ez azért jellemző hogy direkt vagy indirekt módon lenézek a németek a nem németeket.
5/6 anonim válasza:
Igazabol nem lenezett a nemet, hanem kihoztad belole a kissebbsegi komplexust, mert csak egy segedmunkas proli.
6/6 anonim válasza:
Miért nem dolgoztassák az illegális bevándorlókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!