Mennyi fizetést kellene kapnom 24 órára?
Attól függ,mi áll a munkaszerzősésedben.
Ha csak a fent jelölt idő után vagy bejelentve (ennek is érdemesebb utánanézned,hogy be vagy e egyáltalán jelentve)és ez után kapod a fizetésedet,akkor éjszaka,ha "csengetnek", Te gyakorlatilag ingyen dolgozol.A munkáltatód se kötelezhetne rá,ezt vele kéne megbeszélned,de előtte jól nézd át a szerződésedet,mielőtt valamit is kérdeznél tőle.
Az 5500 a 14 órás műszakhoz viszonyítva óránként kb.380 ft-ra jön ki,hát...hát...nem a legjobb,de van ennél alacsonyabb órabér is "gályamunkáért".
Úgy tudom,a szobaszervízeseknek időnként valami kis borravaló csurranik-cseppenik,ha belegondolok,talán megéri.Más munkakörökben 10x keményebb munkáért is csak minimálbér jár,semmmi borravaló...
hogy van a heti beosztásod?
minden másnap 24 óra?
Bocs,most olvasom,hogy AMK-val dolgoztat.
A maximális adható összeg alkalmanként max.4600Ft! (ha jól tudom)
Ha nem pecsétel - ha pecsétel,akkor meg csak az előbb jelölt összeget írhatja be,a többit zsebből kell kifizetnie - akkor meg sumákol,rajtad meg jól keres,ha még éjszaka is talpon kell lenned.
Fizessen fű alatt,ha már egyszer kerülgeti a szabályokat!
Beszélj vele a dologról,ha nem sikerül dűlőre jutnod vele,akkor meg jelentsd a hatóságok fele,mert az ilyenek végett feketedünk bele az államadósságba,ha veled megcsinálja,mással is a bolondját fogja járatni!
Előtte egyezkedjél vele,hátha hajlik a változtatásra (számodra előnyösebb).
Csak egy tanács.
Utolsó vagyok:
Egy hónapban max.15 napot lehet dolgozni alkalmi kiskönyvvel,ami egy bizonyos napi munkaidőhöz is van kötve (hogy mennyi,ezt sajnos nem tudom,de utána fogok nézni,mert nekem is felkeltette az érdeklődésemet a dolog),de az biztos,hogy nem 24 h/nap.
Azért sem árt vigyázni,mert ha éjszaka esetleg kiszáll a hatóság,és Téged lemeszelnek,(ez a gáz,hogy téged,pedig elvileg a munkaadónak kéne felelnie érte),mindkettőtöket elmarasztalnak,ha csak nincs a főnöködnek valami jó trükkje.
Biztos vagyok benne,hogy van,azért meri ezt megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!