Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak én tapasztalom, hogy sok...

Csak én tapasztalom, hogy sok HR-es nem képes emailben értesíteni?

Figyelt kérdés
Altalaban 40-50 poziciora ia beadom a jelentkezesem, es sokszor azt tapasztalom, hogy vannak HR-esek akik csak felhivnak, ha en epp nem veszem fel, utana mar nem keresenek, nem irnak emailt. Persze, vissza szoktam hivni a legtobb szamot, ha epp nem tudom felvenni, de sokszor egyszerubb lenne, ha irna egy idopontot, pozícióval a cimben, hogy tudjak is valamelyest keszulni a callra. Nem ertem miert olyan bonyolult egy email megirasa.

2021. aug. 17. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Mert sok jelentkező van, így akit nem érnek el, az kuka. Nem fognak még emailekkel is szarakodni.
2021. aug. 17. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Ahogy első írja, nekik mindegy.
2021. aug. 17. 13:36
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Mert a CV alapján nem vagyok olyan érdekes, hogy újra próbálkozzanak. Hidd el, ha ígéretes a jelentkező, újra hívják.
2021. aug. 17. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
A legtöbb cég hr-ese nem fog keresni ha nem téged választanak. Ha téged akarnak felvenni akkor keresni fognak
2021. aug. 17. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
66%

Eleg konkret elkepzelesed lehet, ha 40-50 pozira beadod CV-det :D

Egy-egy meghirdetett poziciora akar tobb 100 jelentkezo is lehet, meg egy nagyobb tapasztalatot igenylore is. Egy atlagosabbra meg tobb.

Ha felhivnak mar atmesz az elso rostan. De ha nagyon kellene az állás en amint tudnam visszahivnam... kicsit forditva ulsz a lovon ugy erzem.

Szerinted van ido mindenkinek emailt irogatni? Meg 15 korben levelezni hogy kinek mikor kenyelmes...

2021. aug. 17. 21:23
 6/6 A kérdező kommentje:

5) Valtozo. Szerintem van olyan HR-es aki nem sz*arja le annyira a munkajat, es van annyi elkotelezodese a munkaja irant, hogy igen tud irni egy emailt. Nem csak a jelentkezok szaman mulik, ha nem ir a HR, hanem az ő hozzallasukon is. Multkor pl emailben is megkerestek, hogy sajnos nem ertek el, es megkerdeztek, mikor tudnanak visszahivni. Szóval ilyenre is vam azert pelda.

"Eleg konkret elkepzelesed lehet, ha 40-50 pozira beadod CV-det :D" ez nem azert van mert ne lenne elkepzelesem, hanem ahogy te is irtad 1-1 pozira tobbszazan is jelentkezhetnek. Regebben volt h csak 1-2 helyre adtam be, de amikor lattam hogy megy ez a multiknal, rajottem, hogy sajnos mindenre be kell adni, aminek koze van a diplomamhoz.

2021. aug. 17. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!