Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit kérhet herenden egy...

Mennyit kérhet herenden egy pályakezdő?

Figyelt kérdés

Nemrég végeztem el egy műveszeti iskolát, de sima érettsegit adott, így nagyjából nincs igazi végzettségem, a kézügyességem viszont megvan. Szembe jött velem egy hírdetés, hogy festésre keresnek embert és szeretek ilyesmikkel pepecselni szóval, jónak tűnik.

De kérték hogy az önéletrajzomban tüntessem fel a bérigényt. Ilyet iskolában nem nagyon tanítanak ezért fogalmam sincs mennyit mondhatok. Illetve mennyi lenne logikus számomra, kb nulla tapasztalat meg minden nélkül.

Van esélye hogy ha ügyes vagyok tényleg kereshetek a minimum felett?

2021. aug. 14. 07:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Porcelángyárba mész?
2021. aug. 14. 07:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Festőt keresnek, nem téged.
2021. aug. 14. 07:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Elsőnek igen.

Másodiknak: szintén igen. Festőt keresnek de már miért ne lennék jó énis? Nemírtak konkrétumot csak hogy légy precíz és ügyes. Ez megvan.

Még mindig várok a válaszokat. Kérjem csak a minimált vagy mehetek feljebb azért?

2021. aug. 14. 08:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Kellene tudni, mik az elvárások, amik a hirdetésben vannak. Ha nem kell tapasztalat, nyelvtudás, elég egy érettségi csak “legyél ügyes” akkor bruttó 250 kb.
2021. aug. 14. 09:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Érettségi sem kell.

Semmi kobkrét ahogy mondtam. Annyi hogy környéken lakóknak jobban örülnek, gondolom kevesebb a költség amir visszakell térítsenek.

2021. aug. 14. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!