Másokat is zavar, hogy vannak, akik többet keresnek? Van emiatt kisebbségi érzésetek?
Az, hogy egy teljesen ismeretlen ember mennyit keres nem érdekel.
Amikor megtudtam, hogy a barátnőm többet keres eltartott egy darabig míg megbékéltem vele mert társadalmi nyomás azt diktálja, hogy nekem kell fedezni a párkapcsolat költségeit mert én vagyok a pasi.
Végül megbeszéltük, hogy jövedelemarányosan álljuk a kiadásokat.
Utólag visszagondolva elég ironikus mert nekem is kiemelkedő fizetésem van.
Nem is az zavarna, hogy valaki többet keres.
Hanem az, amikor azt látom, hogy valaki indokolatlanul túl van fizetve, ki van tartva egy cégnél. Miközben mi "csicskák" vagyunk kénytelenek elvégezni az ő feladatait is.
Na meg egyik oldalról azt látom, hiába keresek relatív jól (500 ezer) mégis erősen korlátozva vagyok, egyedül kellett ingatlant vennem, így csak a kínálat alja jutott, nem volt se családi segítségem, se semmim és rossz a tudat, hogy 10+ év "lemaradásban" vagyok egy csomó ismerősömhöz képest.
Másrészt meg. Van hol laknom, Van fix munkám, tudásom, nem nélkülözöm és azért alapvetően elvagyok az életben és még mindig jobban élek, mint egy csomóan mások.
News flash:ha nem te vagy a világ leggazdagabb/legjövedelmezőbb embere akkor mindig lesz valaki aki többet keres nálad.A világon egyetlen egy emberen kívül mindenkinek zavartatnia kéne magát?
Én nem zavartatom magam emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!