"Komolyan a Bosch Miskolcon a legjobban fizető gyár? És a többi?"
"Egyszerűen elképedtem mennyire keveset fizetnek a miskolciaknak a gyárak."
Mi lenne, ha érdekelne?
2021. aug. 15. 15:34
33/39 A kérdező kommentje:
Semmi. Nem Miskolcon dolgozok, de még csak nem is a környékén szerencsére. Magyarország legjobb régiójában dolgozok jó sok pénzért. Csak kíváncsi voltam Miskolcon vajon hogy fizethetnek ennyire keveset.Na mindegy...
2021. aug. 15. 15:38
34/39 anonim válasza:
"Magyarország legjobb régiójában dolgozok jó sok pénzért."
Mi az, hogy Magyarország LEGJOBB RÉGIÓJA???? Egy ország, egy törvény, egy nemzet, nem? Vagy már azt is elfelejtetted, mit írtál egy nappal korábban?
2021. aug. 15. 18:02
35/39 A kérdező kommentje:
Te felejtetted el
2021. aug. 15. 20:54
36/39 anonim válasza:
Érdekes hogy ezt mondod! Én úgy tudom, hogy a bosch fizeti a legkevesebbet az embereinek. Bár azért a munkáért ami ott kell csinálni... én sem fizetnék érte többet! Na de, minden más cég sokkal többet fizet még a legaljább operátornak is. Ott van pl a joyson, shinwa, jabil, stb
2021. szept. 12. 00:15
37/39 anonim válasza:
36-os vagyok. Még egy dolgot elfelejtettem. Egyedül csak a boschnál van ilyen, hogy lízinges cégen keresztül alkalmazzák az embereket. Minden más gyár saját magának veszi fel a munkásai, nem úgy mint a bosch, hogy prohumánon meg addeco-n, meg stb. cégen keresztül...
2021. szept. 12. 00:19
38/39 anonim válasza:
Nem csak a Bosch lízingeli a dolgozói egy részét. Bevett gyakorlat mindenhol.
2021. szept. 13. 10:44
39/39 anonim válasza:
Lenovonal is sokan csak kolcsonzott munkaero es tele van ukrannal es a kornyezo kis telepulesekrol osszevadaszott nepekkel, akikkel alacsonyan lehet tartani a bereket. Legalabbis operatori szinten. Na pont ilyen is a megbecsultseg a cegnel... Rabszolga munka 3 muszakban vegig allva. Akinek van mas modja az inkabb ne menjen gyarba dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!