Komolyan a Bosch Miskolcon a legjobban fizető gyár? És a többi?
Figyelt kérdés
Egyszerűen elképedtem mennyire keveset fizetnek a miskolciaknak a gyárak.
Itt van pl. a Bosch: [link]
Bruttó 200,000 Ft alapbér 4 műszak 12 óra
Ez nem tudom melyik:
Bruttó 191,650 Ft alapbér 4 műszak 12 óra
Ez 12 órában nem több pótlékokkal együtt + pár túlórával, mint nettó 250,000 Ft. Nem hiszem el, hogy ennyire hülyének nézik a dolgozókat.
2021. aug. 12. 21:33
11/39 anonim válasza:
Ha jobb helyeken többet fizetnek miért nem mész oda?
12/39 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy ezeken a helyeken dolgozok? Csak azért lennék erre kíváncsi, mert kb. minden 2. válasz nekem szegezi a kérdést, hogy miért nem megyek jobb helyre...
2021. aug. 13. 10:00
13/39 anonim válasza:
Ez még mindig több pénz, mint amit pl. a szemben lévő Tescoban fizetnek..
14/39 anonim válasza:
Azért a munkáért, azért a helyen ez egy reális fizetés. Ha nem lenne az, nem dolgozna ott senki. Persze hogy pesten többet lehet keresni, csak a különbözetet nagyrészben elviszi az albérlet/utazás. Ha nem így lenne, senki sem maradt volna Miskolcon.
15/39 anonim válasza:
Egyébként minimum 80%-a cigány az ott dolgozóknak és a nagy részük nem is miskolci, hanem a környező településekről szedik össze az embereket. Nagyon sok helyre megy céges busz. De még szlovákiából is hoznak. Ezek az emberek nem nagyon tudnának máshová menni dolgozni.
17/39 anonim válasza:
250 ezer forint kevés? én 4 műszakos munkarendben dolgoztam minőségellenőrként egy Sopron környéki gyárban 130 ezer forintért XD
18/39 A kérdező kommentje:
Persze hogy kevés. Audi 3 műszak nettó 300000
2021. aug. 14. 13:33
19/39 anonim válasza:
#18: Teljesen más földrajzi helyen van, illetve valószínűleg ott a munkásokkal szemben támasztott elvárások is magasabbak.
20/39 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy Magyarország
2021. aug. 14. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!