Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri egy nagy multi ssc-ben...

Megéri egy nagy multi ssc-ben gyakornokoskodni 2 évet egyetem alatt, ha ez azzal jár, hogy egyetemmel 1 vagy 2 félévet csúszok?

Figyelt kérdés

2021. aug. 12. 08:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
Ebbe a hibába én is és az összes diákmunkás munkatársam beleesett. Indult egy félév csúszással, jólvan akkor picit jobban meghúzzuk még a melót, és olyan jól fizetett hogy sajnáltuk volna otthagyni, diploma meg lógott az éterbe. Neked kell mérlegelni, mennyire kell most az a pénz.
2021. aug. 12. 15:04
 12/14 A kérdező kommentje:

11#

Semennyire. Networkingelni és tapasztalatokat akarok szerezni. Mèg annyit hozzàteszek, hogy a munka soràn angolt és németet hasznàlok, magyart a legritkább esetben. Középsuli végével, mindkét nyelvből megvolt a felsőfokú nyelvvizsgàm és egyetem alatt pedig egyiket se használom, illetve angolul nézek néhány internetes tartalmat, de ennyiben kimerült, éreztem, hogy nagyon kezd rozsdásodni a tudás, erre pedig az a hely, ahol vagyok tökéletes, hogy szinten tartsam, sőt szerintem tudtam fejlődni is. Ismerőseim közül csomóan szimplàn bulik vagy esetleg valami felprofi sport miatt csúsznak akár 2 félévet is. Ehhez képest, ha valahol tudok relevàns gyakorlatot szerezni, kapcsolatot építeni és nyelvtudásomat fejleszteni, akkor szerintem a két félév csúszás bele kell férjen. Viszont kivàncsi voltam mások véleményére is akik nem ismernek személyesen. Köszönöm szépen mindenki válaszát :)

2021. aug. 12. 15:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet kérdező?
2021. nov. 3. 23:08
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem izgulom túl, a csúszást, de szem előtt tartom a folytonos haladást. Azt hittem nehezebb lesz, de azóta jobban menedzselem az időmet és simán belefér. Munkàban, pedig azóta érzem a fejlődést és a bizalmat. Jelenleg már kis értékű tendereket, az elejétől a végéig önállóan vihetek és csak támaszt kapok a senior menedzsertől, ha elakadok, mellette belelátok és részfeladatokban segítek magasabb komplexitású projektekben.

Talán még a csúszást is el tudom kerülni, mert ráadásul vizsgaidőszak körül rugalmasan, elég ha kevesebbet dolgozok.

2021. nov. 28. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!