ExxonMobil interjú esetén, ha mindkét menedzser magyar lesz, és és én is az vagyok, akkor lehetséges, hogy magyar nyelvre váltunk az interjú során és magyarul lesznek a kérdések?
Figyelt kérdés
Elsőkörös interjú nyelve angol volt, videófelvételt kellett készíteni és teszt is angolul volt.
Van valakinek tapasztalata innen?
2021. aug. 11. 20:27
1/11 anonim válasza:
En csak Pragaban jelentkeztem hkzzajuk, igy kevesbe relevans a tapasztalatom, de szerintem ha angol nyelvu a pozi akkor lehet 2 nyelven lesz.
2/11 anonim válasza:
Ha mindenki magyar, szerintem fele-fele vagy egyharmad kétharmad arányban lesz angol és magyar, de ez mit számít egyáltalán?
3/11 anonim válasza:
Interjuztam olyan helyre ahol a munkakornyezet 100% angol nyelvu, es a szakmai interju bizony angolul volt, pedig mindannyian magyarok voltunk. A teszt resze, ennyi.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem angol volna a legjobb. Igy gyakoroltam es igy lenne kenyelmes .
2021. aug. 11. 21:46
5/11 anonim válasza:
Valószínűbb, hogy angolul lesz.
6/11 A kérdező kommentje:
Azt tudom h angol lesz,csak lesz e magyarul is resz.
Olyanokat kerdezek,akik konkretan interjuztak ott
2021. aug. 11. 21:46
7/11 anonim válasza:
Erősen függ a pozitól meg a vezetőtől. Egy maximum céges alkalmazottakkal kommunikáló elemzővel, aki átment a teszten, én nem bohóckodnék angolul, max pár percig, hogy én is meggyőződjek a tudásáról. Erősen ügyfeles helyen, főleg ahol szóban is kell kommunikálni, ott nagyobb hangsúly lehet az angolon.
8/11 anonim válasza:
A GE-nél volt a haverom az kevergették a nyelvet.
De az angol a fontosabb, nyilván.
9/11 anonim válasza:
ITSHnál angol németes pozira a két magyar interjúztató kb kérdésenként váltogatta a három nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!