Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek felmondás előtt?

Mit tegyek felmondás előtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A munkahelyem már 13 éve dolgozom. Eddig minden főnököm és kollégámmal jól kijöttem. Most jött egy új főnök, aki ahol lehet hátráltat, olyan munkákat bíz rám, amihez semmi közöm. Túlterhel és megalázóan viselkedik velem. (Főkép négyszemközt.)

A kollégáim szerint ki akar készíteni és el akarja érni, h felmondjak. Én is így látom. Már eljutottam arra szintre, h fel is mondok, de nem akarom, h könnyen elérje a célját.

Ötleteket szeretnék kérni, h mielőtt felmondok, hogyan tudok visszavágni. Pl.: kínos helyzetbe hozni a főnökei előtt.

Az, hogy az asztalán elvégzem a nagydolgom már javasolták. Ez nem én vagyok!

Köszi a tippeket!

2021. aug. 11. 17:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén le kell írni a felmondás indoklásában, hogy ez történt, majd ezt elküldeni az illető főnökeinek is.
2021. aug. 11. 17:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Felmondási idő alatt elmmeni táppénzre/betegszabira.
2021. aug. 12. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!