Ha nincs szerződésem egy munkaadóval, és felmondásom után nem fizet ki, viszont van rá bizonyíték, hogy ott dolgoztam (üzemorvosi papír és eü kiskönyv, ami nálam van) akkor lehet valamit jogilag intézni a kifizetés érdekében?
Figyelt kérdés
A Balatonon dolgoztam a nyáron, és a munkámat 2 héttel az előre megbeszéltek helyett fejeztem be, viszont szóltam a felmondásom előtt 1 héttel a munkaadónak, hogy addig keríthessen embert a helyemre, viszont kirúgott és nem fizette ki a munkámat (5 hetet dolgoztam ott, ebből körülbelül 3 már ki volt fizetve ekkor, viszont a maradék 2 hetemet nem hajlandó kifizetni). Ilyenkor lehet valamit tenni, vagy engedjem el teljesen?2021. júl. 28. 19:23
1/7 anonim válasza:
Pereskedhetsz, és rámegy a gyatyád is.
Engedd el.
Legközelebb légy résen, és csak szerződéssel lépj munkába.
3/7 anonim válasza:
hol, kinél dolgoztál? írd le ide, hadd égjen!
4/7 anonim válasza:
feljelentheted, amiért nem jelentett be. adózatlan jövedelem, ha jól értem ez neki. kollégák talán tudnának tanuskodni
5/7 anonim válasza:
Az emberi hülyeség határtalan.
Hatalmas munkaerőhiány van a vendéglátóiparban, és mégis, a magyar birka beáll dolgozni munkaszerződés nélkül.
Őszintén? Megérdemled.
Elkezdhetsz pereskedni, de abból sem fogsz jól kijönni. Rengeteg idő, pénz, és a végén, több év múlva mit kapsz? Kétheti munkabért. Király.
6/7 anonim válasza:
ÉS még téged is megbüntetnek, hogy szerződés nélkül dolgoztál.
7/7 anonim válasza:
Szerződés nélkül felmondás sincs szóval buktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!