A bácsi nem félt a magasban?
olyan sok ehhez hasonló képet láttam, sokszor gondolkodtam, hogy vajon féltek e olyan magasban, mert nem úgy néztek ki
Akkor az emberek még dolgoztak. Önként és szivesen.
Milliók végeztek ilyen és ehhez hasonló vagy még nehezebb munkát. A mai fiatalok 2 nap alatt nyüszitve szöknének meg azokról a munkahelyekről. Bányákbl, kohókból, út- és gyárépitésekről.
Az első válaszoló pedig téved. Senki nem kényszeritette öket semmire, nyugodtan lehetett volna egy bolban eladó, mint ti most, és akkor is megélt volna a családja az ő egyetlen keresetéből. Ő azért mászott olyan magasra, mert ott kb másfélszeresét kereste a nomál fizetésének és neki az annyit megért. Meg azért, ami minden munkahelyen ki is volt irva: "tiéd a gyár, magadnak épited".
És ez igaz is volt akkor.
Hát, ja
Ezt beszoptam
A franc se nézegette ezen a hatalmas képen, hogy hol ül az a bácsi.
De attól még igaz amit irtam, mert én sokszor láttam ilyen melósokat itthon is.
Naaah kérem nem is tudtuk és a mocskos kapitalista államokban is egyesültek a világ proletárjai.
Oda is elért Lenin, Marx és Engels eszméje:DDDD
Amúgy zek az épületek, mint pl a Rockefeller center is a '33as gazdasági válság idején épült.
Pont azért építkeztek, hogy kitörjenek belőle és előre lendítsék a gazdaságot.
Ergo az első válaszolónak még igaza is van, mert tényleg akkoriban nem nagyon volt választási lehetőség.
Nem, azért építkeztek, hogy később legyen mit lebombázni :P
De valójában azt is az imperialisták felhívására tették.
Itt a bizonyíték:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!