Mennyit kereshet egy recepciós egy magánlaboratóriumban?
Figyelt kérdés
Orvostanhallgatóként jelentkeztem egy magánlaboratóriumba meghirdetett adminisztrációs állásra és bérigényt szeretnének,ha behívnak interjúra. 4 óráról lenne szó. Sajnos nem igazán vagyok tisztában azzal mennyit lehet
kérni. Valaki tudna tanácsot adni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2021. aug. 10. 16:35
3/5 anonim válasza:
350-400 bruttó szerintem teljesen reális kezdésnek, ha életképes munkaerő vagy.
4/5 anonim válasza:
3: bruttó 400 ilyen semmilyen 4 órás munkáért? Hol élsz te. Szerintem még a felét sem adják meg.
5/5 anonim válasza:
Általában ilyen 1200-1400/ óra (bruttó) fizetés van diákszövetkezeteknél különösebb tudást, végzettséget nem igénylő irodai munkákra. Gondolom a recepciós is kb. ennyi lehet. Az hogy magánlaboratórium nem sokat jelent, egy recepciós attól nem keres többet mint máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!